Opis

Da li ste znali da mi imamo ugradjen mehanizam koji se prirodno nosi sa stresom, tenzijom i traumama? Poput imunog sistema koji se bori sa virusima, slično tome naš nervni sistem ima unutrašnji kapacitet da otpusti šok, tenziju i prezasićenje. Ovaj sistem je nešto što posjeduju svi sisari, medjutim zbog društvenih uslovljavanja potpuno smo izgubili sposobnost da dodjemo do tog mehanizma na prirodan način. Zahvaljujući svijesti koja se budi sve više i više o značaju konekcije uma i tijela, prirodno ispoljavanje nervnog sitema postaje sve bitnije u procesu iscjeljivanja.
– TRE or Tension Releasing Exercises se sastoji od šest jednostavnih vježbi koje aktiviraju prirodni mehanizam tresenja tijela, koje tako ispušta stres iz nevnog sistema. Kroz bezopasan i jako siguran način budjenja ovog mehanizma tijelo pomaže nervnom sistemu da se povrati u stanje smirenosti i zdravog balansa.

– TRE je praksa koja je proglašena najboljom praksom za oslobadjanje od trauma, upravo stoga jer izvlači osobu iz stanja nemoćnosti, ali je namjenjena svima koji imaju stresan život (a ko nema danas), za one koji imaju bolove u tijelu, bolne mišiće i kosti, koji su svjedočili traumi koja se desila drugoj osobi, za one koji su imali traumtično djetinstvo, bili žrtve nasilja u porodici, osobe koje su iskusile religiozne, kulturološke ili generacijske trauma, osobe koje se nose sa finansijskim problemima, neko ko je imao fizičke traume (saobraćajne ili neke druge nesreće), težak porod, operacije ili bio u bolnici.
Više o TRE: www.trebosnia.com
Cijena: 60km za mjesec dana