Opis

Želite li da vam bude bolje u životu?

Promijenite način na koji gledate svijet i svijet koji gledate će se promijeniti. – W. Dayer

Kako to postići? Jednostavno. Naučite tehniku koja će vam pomoći da promjenom percepcije promijenite svoj život na bolje.

Zašto naučiti ThetaHealing®?
Rezultat je bolje razumijevanje sebe i drugih, lakoća u donošenju odluka, zdravlje, unutarnji mir, harmonija, radost, ljubav…Tehniku može naučiti svatko jer ta znanja svi nosimo u sebi samo ih se treba prisjetiti.

ThetaHealing® je razvila Vianna Stibal, američka intuitivna iscjeliteljica, spisateljica, slikarica, nakon što se 1995. godine sama iscijelila od raka bedrene kosti, primijenivši na sebi drevno znanje o tome kako se povezati i raditi s Izvorom kreacije – kreativnom Energijom stvaranja.

Na tečaju ćete naučiti prepoznati i promijeniti svoja najdublja ograničavajuća vjerovanja i osjećaje jer oni privlače u život ljude i situacije koje vas ograničavaju. Često, osim što su ograničavajući, mogu biti uzrokom i tjelesnih oboljenja.

Mijenjanjem tih vjerovanja/programa mijenjate svoj doživljaj stvarnosti i na taj način sami birate okolnosti, događaje, ljude koji vas okružuju. Postajete svjesni kokreatori svog života.

Na Osnovnom DNK tečaju također ćete aktivirat „uspavane” dijelove DNK kao i kromosom mladosti i vitalnosti. Svatko će doživjeti vlastito iskustvo direktne povezanosti sa Energijom stvaranja, što ujedno postaje trajno blago i otvara horizonte novim mogućnostima.
Preduvjeta za pohađanja tečaja nema!

Termin: 8-10.11.2019.g
Tečaj traje 3 dana: Prvi dan od 17:30 do 21:00 te drugi i treći dan od 9:00 do 17:00.

Adresa: Hrastovička 36, Lučko

Voditeljica: Suzana Gajdek, ThetaHealing® instruktorica, NLP praktičarka, Wingwave® coach i učiteljica Autogenog treninga
Investicija: 287 eura (protuvrijednost u kunama)

U cijenu su uključeni:
– Priručnik na hrvatskom jeziku sa svim neophodnim informacijama o ThetaHealing® tehnici
– Knjiga “Theta iscjeljivanje” na hrvatskom jeziku (Vianna Stibal)
– Internacionalni Certifikat THInK-a (ThetaHealing Institute of Knowledge) o položenom Osnovnom DNK tečaju za praktičara ThetaHealing® tehnike

Prijava je obavezna na http://www.simplicitas.hr/index.php/thetahealing-tecajevi/osnovni-dnk

Ako ste odmalena imali osjećaj da vas ne razumiju, da ste drugačiji od drugih, da ste pomalo čudni i potisnuli mnoge svoje snove, vrijeme je da se aktivirate 🙂

“Kada iscjeljujemo sebe, pomažemo iscijeliti cijeli svijet.” – Roger Jahnke