Opis

Previše stresa na poslu? Dodjite i istresite se na prirodan način od stresa, i vratite se sa fokusom, smirenošću i više energije u vaš dan!
Da li ste znali da mi imamo ugradjen mehanizam koji se prirodno nosi sa stresom, tenzijom i traumama? Poput imunog sistema koji se bori sa virusima, slično tome naš nervni sistem ima unutrašnji kapacitet da otpusti šok, tenziju i prezasićenje. Ovaj sistem je nešto što posjeduju svi sisari, medjutim zbog društvenih uslovljavanja potpuno smo izgubili sposobnost da dodjemo do tog mehanizma na prirodan način. Zahvaljujući svijesti koja se budi sve više i više o značaju konekcije uma i tijela, prirodno ispoljavanje nervnog sitema postaje sve bitnije u procesu iscjeljivanja.
– TRE or Tension Releasing Exercises se sastoji od šest jednostavnih vježbi koje aktiviraju prirodni mehanizam tresenja tijela, koje tako ispušta stres iz nevnog sistema. Kroz bezopasan i jako siguran način budjenja ovog mehanizma tijelo pomaže nervnom sistemu da se povrati u stanje smirenosti i zdravog balansa.