Opis

Ples na svili je zračna vještina novog cirkusa. Ona spaja gimnastiku, ples i kreativnost na jedinstven način. To je najbolji način da svoje tijelo dovedete u sjajnu formu, a pritom radite nešto zanimljivo i nadasve kreativno.
Ples na svili je svestran i prilagođen svim tipovima tjelesne građe. Fokus treninga je postizanje snage, kondicije i fleksibilnosti. Trening se sastoji od tri dijela, zagrijavanje tijela na podu, u zraku na zračnoj tkanini te završni dio treninga je istezanje s elementima joge .
Riječ je o cjelovitom treningu koji započinje zagrijavanjem tijela specifičnim vježbama koji će polaznike pripremiti za rad u zraku. Nakon toga slijede vježbe snage i izdržljivosti, a tek nakon toga se pristupa zračnoj tkanini na kojoj se uče razne figure i sekvence od jednostavnih prema sve složenijim. Svaki trening završava intenzivnim istezanjem.
Ples na svili je disciplina kojoj mogu pristupiti svi željni poigravanja u zraku i ne zahtijeva prethodna znanja.
Na svili plešemo sa Sandrom Dunaj.
Ovaj sat ima ograničen broj polaznika pa vas molimo da najavite svoj dolazak na info@velvetpepperstudio.hr 🙂
Termini su PONEDJELJAK I SRIJEDA 21:00-22:30 te SUBOTA 18:30-20:00, te subotom imamo i HOOP na raspolaganju 🙂
Cijena:

4 dolaska (u mjesec dana)- 200kn

8 dolazaka (u mjesec dana)- 320 kn

12 dolazaka (u mjesec dana)- 420kn

Drop in- 60 kn

*ukoliko nam najavite u roku trajanja mjesečne članarine, možemo vam produljiti trajanje članarine za tjedan dana ili možete nadoknaditi na nekom od naših yoga satova 🙂