Opis

Uvodni Modul u Fraktalnu školu za osobni razvoj – početni stupanj edukacije za Praktičara MFC u Zagrebu!
🌀

Želite li se upoznati s Metodom fraktalnog crteža a možda i planirate u svom poslu uvoditi neke novine, raditi s klijentima ili učenicima – ovo je seminar za vas!
Upoznajte se s jedinstvenom metodom art terapije koja spaja psihologiju matematiku i umjetnost a životno je djelo Tanzilije Polujahtove iz Rusije.

🌀
Uvodni modul je prvi seminar u nizu koji je ujedno i uvjet za upis u prvu godinu Fraktalne škole osobnog razvoja – edukacije početnog stupnja, nakon koje možete polagati ispit za praktičara MFC i steći certifikat najnižeg 3. stupnja.
Nakon toga ćete imati mogućnost nastaviti edukaciju kroz još dvije godine učenja naprednih tehnika i prakticiranja metode i tako steći uvjete za polaganje slijedećeg, certifikata 2. stupnja.
Na kraju ako se odlučite profesionalno baviti metodom i napišete Diplomski rad možete pristupiti i polaganju ispita za certifikat 1. stupnja. Taj najviši stupanj vam daje mogućnost kreiranja vlastitih programa, vođenja drugih polaznika kroz proces edukacije i predavanje cjelokupnog službenog osnovnog i fakultativnog programa.
🌀
Uvodni modula je prilika postepeno se upoznati s metodom, poviješću, nacrtati svoj prvi dijagnostićki crtež tzv. Autoportret i čuti o intuitivnoj analizi.
U popodnevnom dijelu učimo što je to Intuitivni ciklus i kako se crta, koje boje se koriste i kako kombiniraju te osnovna značenja. To je jednostavniji način crtanja ciklusa bez kompliciranih elemenata i simbola.
Ovo je novi program u trajanju od 8 sati i dodana je radionica Intuitivne analize gdje će se svi polaznici malo okušati u intuitivnoj dijagnostici i tako dobiti uvid što mi to prvo gledamo na crtežu i koje su osnovne informacije koje možemo uočiti čak iako ne poznajemo fraktalni ključ za analizu.

Nakon ovog seminara ste osposobljeni sami nacrtati ciklus od 21 crteža koji možete crtati u svoje slobodno vrijeme i pri tome doživjeti promjene i razna osvještavanja o svom životu, raznim obrascima ponašanja ali se i razonoditi i opustiti.
Saznat ćete i što se prvo gleda u autoportretu i nekoliko zanimljivih detalja o vlastitom crtežu.
🌀

O METODI
Puni naziv metode je Fraktalna metoda analitičke dijagnostike, prognoziranja i korekcije čovjekovog fizičkog i emocionalnog stanja.
Crtanje fraktalnih crteža potiče osjećaj uzemljenja, samopouzdanja, utiče na socijalizaciju, lakšu komunikaciju i oslobađanje kreativne energije.
Studije i klinički testovi koje je provela autorica metode, potvrđuju terapeutske učinke, brže oporavljanje od bolesti, lakše podnošenje svakodnevnog stresa, lakše pokretanje procesa samoregulacije emocija i balansiranja.
Fraktalni crtež se izvodi zatvorenih očiju, a čovjek crtajući ga u njega prenosi svoja unutarnja stanja, vjerovanja, ograničenja ali i potencijale.
Autorica je razvila ključ kojim dešifriramo dijagnostički crtež, otkrivamo područja gdje je pojačani stres a gdje leže potencijali te jesu li ti potencijali realizirani. Potom ako želimo otvoriti te potencijale, korigirati stanja i emocije crtamo ciklus korekcijskih crteža prema točnom rasporedu i pravilima uz praćenje mentora.
Metoda je namijenjena svima koji žele poboljšati kvalitetu vlastitog života, ali se uspješno upotrijebljava u radu s drugim ljudima svih uzrasta.


Radimo 9.11.2019. (subota) od 10 do 18 sati:

Cijena seminara je 800 kn.

Za upis do 20.10. 10% popusta.
Članovi BeCREATive Kluba 10% popusta.
Polaznici drugih radionica u listopadu 10% popusta.
Polaznici ciklusa Mandala, tri i više radionica 20% popusta.
Grupe 3 i više polaznika 20% popusta.
U cijenu je uključena skripta, potvrda i praćenje crtanja ciklusa.

Program je uvjet za upis u Fraktalnu školu za osobni razvoj i edukaciju za praktičara MFC.
Prvu godinu škole – početni stupanj čine četiri modula a održavaju se prema rasporedu:
Modul 1.1. – 7. i 8.12.
Modul 1.2. – 18. i 19.01.
Modul 1.3. – 14. i 15.03.
Modul 1.4. – 25. i 26.04.
Postoji mogućnost organiziranja i rezervinih termina pa ako vam ne odgovara koji od ovdje ponuđenih slobodno se javite radi dogovora.
🏢
Radimo na novoj adresi, Trnjanska cesta 114 u Zagrebu.

🖍
Prijave na mail:
ana.becreative@gmail.com
ili popunjavanjem prijavnice:
https://forms.gle/N698JdQeSpyDtLEb7
Po prijavi dobijete podatke za uplatu.

Radionicu vodi Ana Pavičić, certificirana savjetnica i Master instruktorica Metode fraktalnog crteža, Certifikat 1. stupnja.
ICF certificirani Jungian Coach i praktičarka Ekspresivne art terapije (Expressive Arts&Psychology in Action – Clinical Expressive Arts Therapy, dr. Avi Goren-Bar; Art Therapy Centar Metafora, Barcelona; Vedic Art) inžinjerka strojarstva, slikarica, ThetaHealing® praktičarka i vlasnica BeCREATive – Studija za razvoj potencijala.