Opis

Jeste li spremni za najluđi seminar ikad?

Theta Centar predstavlja program razvijan dugi niz godina, započet 2004.g tragičnom smrću kćerke voditeljice programa Nade Šegvić, koji ju je pogurao na putovanje izvan ovog svijeta – doslovno.

U potrazi za svojom kćerkom voditeljica je prošla razne zemlje svijeta, tražeći ljude koji bi joj pomogli uspostaviti ponovni kontakt s kćerkom. Upoznala je ljude koji pričaju s mrtvima, pronašla i vidjela uređaje koji pomažu skinuti veo između nas i drugih svjetova i koristila se svim pronađenim dostupnim sredstvima. Uspostavila je kratkotrajni kontakt s kćerkom više puta, no te kratke sekvence nisu joj davale mir. Kako u svojoj potrazi upoznaje duhovne i fizičke tehnike i tehnologije, njena vibracija je sve viša, te naposlijetku izlazi iz tijela kroz vodstvo arkhanđela Mihaela i susreće svoju kćerku – s one strane.

Nakon prvog izlaska napravila je stotine i stotine putovanja na drugu stranu, prošla tečajeve koje drugi ljudi daju o tome i usavršila ta znanja kroz vlasitita iskustva razvijavši svoje vlastite metode kroz taj proces.

Seminari ThetaHealing-a Vianne Stibal velika su vrijednost osobnog rasta i širenja spoznaje, te su oni omogućili da se nekad težak veo između svjetova preskače s puno većom lakoćom. Korištenjem ThetaHealing-a izlasci iz tijela postaju dostupniji ljudima.

Stoga je ovaj program osmišljen da je otvoren i dostupan svima u početnom dijelu, a naprednije viježbe i daljnja edukacija namijenjena je ljudima treniranima u ThetaHealing-u.

Preduvjeti:
1. dio
– Petak: nema preduvjeta, za sve
– Subota: nema preduvjeta, za sve
– Nedjelja: prijepodne za Theta praktičare, popodne za sve

2. dio
– Petak: preduvjet je završen 1. dio tečaja
– Subota: 1. dio + Napredni ThetaHealing® tečaj
– Nedjelja: 1. dio + Napredni ThetaHealing® tečaj

Ako želite proći obadva dijela tečaja, a niste Theta praktičar imate priliku završiti Osnovni tečaj kod bilo kojeg učitelja u Hrvatskoj do početka 1.dijela i Napredni do početka 2. dijela. U Theta Centru možete završiti Osnovni tečaj 21.02. – 23.02.2020. Za ostale termine tečajeva pogledajte kalendar tečajeva na naslovnici.

Zašto naučiti izlazak iz tijela? Odgovor u 6 točaka:
1. Širi vam se svijest – kapacitet da držite, procesirate i razumijete podatke ovog i drugih svjetova, razumijete prostor i vrijeme i imate utjecaja nad onim što doživljavate kao svoje iskustvo života
2. Nestaje strah od smrti – samim time raste samopouzdanje, hrabrost i poduzetnost. Živite “tu i sada”
3. Svrha inkarnacije – povezujete se sa svojom svrhom inkarnacije i otkrivate više detalja u vezi toga zašto ste tu i kamo idete.
4. Rješenja iz više perspektive – naučite otići na drugu stranu i dovesti višlja rješenja ovamo u fizičku stvarnost: razmišljanje izvan kutije
5. Razmijevanje moći misli – s obzirom da je na drugoj strani sve ubrzano, shvaćanje da mislima stvarate svoju stvarnost prelazi iz teorije u konkretnu praksu koju možete lakše primijeniti u fizičkoj stvarnosti koja je usporenija. Jednom kad se vratite naravno, ostaje vam ta spoznaja kod povratka.
6. Saznavanje umjesto nade – nekad ste se nadali u bolje sutra, nakon izlaska znate na istinski dubokom nivou da ga trebate sami stvoriti.

Drugi dio tečaja se bavi dubljim ulaženjem u koncept izlaska iz tijela i povećava vam vjerojatnost da ćete izaći iz tijela, a nakon toga vas obučava da koristite izlazak i znate se snaći u vanjskim svjetovima. Daje vam podlogu da ćete moći napraviti izlazak spontano, samostalno i potpuno svjesno.

Datum: 27.03. – 29.03.2020.
Petak: 10:00 – 19:00 sati
Subota: 10:00 – 20:00 sat
Nedjelja: 10:00 – 20:00 sati

Pauza za ručak je svaki dan od 14:00 – 15:30

Lokacija: Theta Centar, Zagreb, Okićka 25

Program:
Meditacija u kristalnu palaču
Aktivacija epifize
Spajanje u theta stanje pomoću širenja na razini molekula
O svemiru i nebeskim tijelima – upoznavanje sa svemirom i osnove navigacije
Struktura prostora i vremena, kvantna mehanika i teorija dimenzija
Plavi val i vježbe plavog vala i dubokog disanja
Rad sa strahovima i ne-strahovima, nepoznatom i poznatom i što nas drži prikovanima za zemaljsku razinu
Vježbe disanja i balansiranja čakri iz nadsvijesti
Vježbe izlaska iz tijela i sam izlazak iz tijela (više puta)
Priče Roberta Monroa
Evolucija duše – predavanje i detaljna objašnjenja
Program kopanja i rada na nadsvijesti – novo područje u ThetaHealing-u
Program kopanja na podsvijesti
Mapa svijesti i iscrtavanje mape svijesti – alat za izlazak iz tijela
Korištenje legalnih biljnih supstanici koje pomažu izlasku iz tijela – na samom tečaju

Napomene:
Prvi dan tečaja namijenjen je za sve koji su prošli 1. dio tečaja. Drugi i treći dan nastavljaju oni s položenim Naprednim tečajem ThetaHealing-a (kod bilo kojeg učitelja u svijetu)
Iako neki imaju strah/bojazan od toga da se nećete moći vratiti u tijelo, to je samo strah. Vježbe na tečaju su i dizajnirane da se tog straha oslobodite. Tijelo ima prirodni mehanizam pozivanja svijesti natrag, koji ćete naučiti detektirati. Jednom osvješten taj mehanizam pruža duboki osjećaj sigurnosti u svakodnevnom životu.
Program rada na strahu korištenjem ThetaHealing-a se održava u nedjelju ujutro i namijenjen je samo za Theta praktičare sa završenim najmanje Osnovnim tečajem ThetaHealing-a (kod bilo kojeg učitelja u svijetu). Svi ostali polaznici nastavljaju s tečajem nakon ručka.
Tečaj nije namijenjen psihički bolesnim ljudima
Program tečaja je intenzivan i traje puno sati, dobro je da budete hidrirani i jedete lako probavljivu i zdravu hranu. Obavezno je izbjegavanje ovih stimulirajućih supstanici: kava, čajevi s kofeinom (crni, zeleni), cigarete i bilo kakve standardne droge. Mi ćemo vam dati supstance koje ćete koristiti.

CIJENA: 3100 kn
Za rane prijave do 15.02.2020.: rana cijena 2600 kn
Od 15.02. do 27.03.2020.: puna cijena 3100 kn

Ukoliko niste Theta praktičar, ili imate završen samo Osnovni tečaj, možete doći na prvi dan (ako ste naravno prošli 1.dio tečaja) i plaćate fiksno 1250 kn za prijave do 15.02.2020. Nakon toga 1750 kn. Prvi dan ćete proći još jedan vođeni izlazak iz tijela. Praktičari s Naprednim theta tečajem prisustvuju tečaju sva 3 dana.

Dodatni popust ako ste ThetaHealing praktičar intuitivne anatomije: 200 kn
Extra dodatni popust ako ste još i ThetaHealing DNK3 praktičar: 200 kn
PAKET: 1. dio + 2. dio tečaja odjednom – 4000 kn

Zbog kompleksnosti programa broj sudionika je ograničen.

Prijave preko prijavnice na web stranici:
http://www.thetacentar.com/tecajevi/tecaj-izlaska-iz-tijela-2-dio/

Više informacija o 1. dijelu tečaja pogledajte na ovom linku:
http://www.thetacentar.com/tecajevi/tecaj-izlaska-iz-tijela-1-dio/