Fascinantan utjecaj CD subliminala – pojavljivanje gama valova na mozgu koje bi …

Fascinantan utjecaj CD subliminala – pojavljivanje gama valova na mozgu koje bi moglo označiti i neočekivano izlječenje

AKTIVIRANJE VIŠIH FUNKCIJA NA LJUDSKOM MOZGU OBEĆAVAJUĆI JE PUT I ZA DUHOVNI RAZVOJ ALI I ZA LIJEČENJE SVIH BOLESTI

"… Htjela bih podijeliti s Vama jedno iskustvo. Prijatelj je nabavio EEG, aparat koji mjeri spontane električne aktivnosti mozga. Prvi put kad mi je mjerio gama valovi su mi je bili konstantno visoki, što mu je bilo dosta čudno. Tad sam se sjetila da slušam Vaš CD sa subliminarnim porukama. Da bi provjerila da li je uzrok visokoj Gami CD, prestala sam ga slušati otprilike mjesec dana. Gama se spustila. Zatim sam ga ponovo počela slušati, i nakon 2 tjedna ponovo je gama visoka, što je za našu grupu prekrasno otkriće…“ (L.P.)

Poznata je činjenica da postoje standardne grupe valova na mozgu: alfa, theta, beta i delta. Služe za procjenu neuroloških bolesti, dijagnosticiranje tumora na mozgu i drugih poremećaja ali i neka opuštajuća, meditativna stanja pa postoji čitava hrpa raznih psihotehnika koje navodno mogu izazivanjem točno određene grupe postići samoozdravljenje, duboku relaksaciju ili, recimo, neke sposobnosti koje trpamo u para-normalne (Dr Dean Radin je kao takvu naznačio kombinaciju alfa/theta a slično je razmišljao i Russell Targ). Ima tu i zbunjujućih momenata kao na primjer kada se u budnom stanju pojavi delta val koji je karakterističan za stanje dubokog sna i tada može biti indikator tumora na mozgu ali i, kod rijetkih osoba, aktivacije neke neobične mentalne funkcije.

No, tzv. lambda i gama valovi predstavljaju posebnu priču. Kako smo ovdje svjedoci pojavljivanja gama valova čiji je raspon od 25 do 100 HZ, vrijedi citirati „Brain Wizarda“ koji kaže: studije su pokazale da gama valovi na mozgu omogućavaju istom da postigne optimalne efekte na misaonim procesima i fizičkim stanjima. Istraživači vjeruju da je razlog u tome što ti valovi uspješno povezuju informacije iz raznih dijelova mozga. Što, dakako, nije čest slučaj i ukazuje na mogući prošireni kapacitet neurona u mozgu a prema nekima naznaku evolucijskog skoka od kojeg se očekuje jače djelovanje misli na organizam, dakle – ozdravljenje i vraćanje ravnoteže poremećenim funkcijama organa.

Pročitaj  Osjećaj krivnje

Kod visokorazvijenih duhovnih adepata, medija posebnih sposobnosti i ljudi koji se nalaze u ekstremnim situacijama su gama valovi koji su izrazito visoke frekvencije zamijećeni tek nedavno, razvojem tehnologije snimanja moždanih valova. San mistika, vidovitost, već legendarno „otvaranje trećeg oka“, „aktiviranje ajna čakre“ i moć samoliječenja stavljanjem u trans bi se trebalo odvijati u trenutku kada se pojave valovi od čak 500 Hz. Iako stoji da do danas nema reprezentativnih mjerenja koja bi to potvrđivala i najdalje koliko se otišlo u tumačenju savršenog funkcioniranja mozga jest postizanjem potpune koherencije između moždanih polovica, najavu ovog otkrića mi je dao naslutiti profesor dr John Lewis sa Sveučilišta MIT i šef Odjela za kemiju Solarnog sustava kada sam još davnih osamdesetih s njime pio kavu, dok smo kroz prozor gledali obale rijeke Charles koja teče kroz Boston.

Donekle su stanja koherencije postizali praktikanti TM-a no nikada nije, barem do sada, zabilježen ovako potpuni učinak.
Imao sam u praksi situacije koje su klasična ilustracija kako bi aktivacija gama a i lambda valova trebala utjecati kada su u pitanju teške bolesti, kao primjerice karcinom:

"Počela sam slušati Vaš CD par dana prije početka novog ciklusa terapije. Odmah te noći imala sam izuzetno lijepu i interesantnu vizualizaciju svega što se u mom tijelu događa i vidjela kako čvor nestaje. Već nakon tri dana tumor/čvor je počeo 'kopniti' i nestajati u obrazu i u aksili. Ne bez čuđenja, konstatirao je to UZV kontrolom i liječnik!"(L.R.)

Iznenadni uvid kod psihički oboljenja može rezultirati potpunim oporavkom što također pripisujem suradnji udaljenih dijelova mozga koja se manifestira u pojavljivanju gama valova na mozgu:

"Imala sam velikih problema sa štitnjačom i nakon intervencije liječnika i medikacije stanje mi se počelo popravljati. Ipak, uvijek je tu bila neka unutarnja napetost, blago nezadovoljstvo i strahovanje od onog za što sam znala da se nikada neće dogoditi. Uz terapiju sam počela slušati Vaš subliminalni CD – H/M i krenula s dijetom za štitnu žlijezdu koju ste preporučili. Jedne sam noći imala moru. Čvrsto sam držala lanac koji me s broda u oluji odvlačio u more. Obuzela me neopisiva panika. Odjednom sam NEŠTO shvatila i pustila lanac. Kada sam se probudila znala sam da su svi simptomi koji su me mučili u prošlosti jednostavno nestali."(F.K.)

Pročitaj  Grozničavi mentalni procesi kod modernog čovjeka onemogućuju samoozdravljenje ti...

Slika 1.: Smatra se da je „gama stanje“ tzv. stanje „aktivne misli“ koja može djelovati na stvarnost izvan dosega misaonog procesa što bi moglo biti tumačenje i za fenomen sv. Josipa Kopertina, jedinog primjera levitacije koji ni stručnjaci ne osporavaju. Kako lebdi čak 5 metara iznad oltara su ga vidjele stotine ljudi, pet kraljeva i jedan Papa.
Slika 2.: EEG mjerenja su vrlo značajna u medicini ali mogu biti i ogledalo unutarnjih duhovnih stanja.
Slika 3.: Gama valovi se bitno razlikuju od ostalih produkata unutrašnjosti mozga i eksperti ih lako prepoznaju. Izgleda da su oni „vrata viših stanja svijesti“


Vir, Autor: Drago Plečko

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email