GDJE SMO, ŠTA IMA KOD NAS? Tko smo mi ustvari? Sa kim ili čim se još uvijek ide…

GDJE SMO, ŠTA IMA KOD NAS?

Tko smo mi ustvari? Sa kim ili čim se još uvijek identificiramo? Jesmo li ljudska bića koja i dalje idu na posao, izvršavaju svakodnevne obaveze, žive sami ili u porodicama, ili smo božanska bića koja upravo u ovom periodu osvještavaju svoju pravu prirodu, ali i svoju misiju na Zemlji?

Sa čim se vi identificirate? Jeste li otkrili šta je vaša prava svrha boravka ovdje i da li ste već počeli izvršavati svoje "zadatke" koje vam je odredila vaša svrha?
Ako su odgovori na ova pitanja pozitivni, idemo dalje s novim pitanjima: tko je za vas autoritet i tko (ili šta) vam najviše pomaže u d,uhovnom razvoju? Jeste li tokom svog duhovnog razvoja shvatili da autoriteti od kojih ste učili u prošlosti možda nisu više oni na koje ste se naslanjali i od kojih ste tražili pomoć u prošlosti? Jeste li doživjeli tzv. smjenu Učitelja? I koliko puta ste dosad imali smjenu vaših ličnih vodiča?
Voljela bih čuti vaša mišljenja – šta mislite dokle ste došli i što je još važnije – šta je to zbog čega još uvijek "šepate" (koje blokade su najteže za odstraniti)?
Hvala unaprijed za odgovore!

Pročitaj  Vi ste nadahnuće koje nema kraja
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email