Govor nesvjesnog ili Jastva

Govor nesvjesnog ili JastvaČesto kada nesvjesno ili Jastvo zahtijeva nešto od nas, ako se odupiremo previše snažno, onda nesvjesno počinje konstelirati – bolest u tijelu, sukob u odnosu, egzistencijalni problem ili katastrofalne događaje.  Kada shvatimo što nesvjesno želi od nas te se angažiramo u rješavanju problema, dolazi do olakšanja, ozdravljenja i oslobađanja ne samo u unutarnjem, već i u vanjskom svijetu.
Priča o Joni govori upravo o tome, kada čovjek skrene na put materijalizma ili put koji ga degradira i spušta na razini nižoj od životinja, događaju se napadi Boga ili Jastva, sve dok se ne usuglasimo sa svojim srcem. Pritom, sve što nam se događa ili oni koji  vide sinhronicitet ili smislenu slučajnost, znaju da se ovi događaji najavljuju prije nego se dogode.
Jako puno je događaja koji će navjestiti ono što dolazi, a oni koji to ne vide nisu se povezali sa sobom, takvi ljudi niti ne mogu ostvariti dubok i trajni odnos u partnerskim odnosima kao ni s drugima. Naša priroda govori, a oni koji to ne čuju morati će učiti lekcije na opisani način.
Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeut

Pročitaj  Srijeda- Posvetite se prijateljimaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Znakovi i odnosi | Vedski jyotish
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email