James Woods on Twitter

LJUDI NE VOLE TRUMPA, NEGO SLOBODU I ŽIVOT DOSTOJAN ČOVJEKA
Trump je samo jedan od instrumenata oslobađanja čovječanstva od vjekovnog sužanjstva. Nije bitno volite ga ili ne, njega su izabrali da predvodi ovu epsku bitku, kako smo već pomenuli u ranijim tekstovima.
On je sa svoje strane toliko siguran u svoju pobjedu da je pustio da se prevara Demokrata do kraja odvije i da je potom izloži svjetlu javnosti i da cijeli svijet vidi sa kakvom bagrom imamo posla. Kad kažem bagra mislim na iluminate, masone, bilderberg grupu, rozenkrjocere, jezuite, itd…
Dakle, kako ste već mogli pročitati sada je napotezu razotkrivanje miliona lažnih glasačkih listića koje je Bidenova ekipa naštancala prije izbora. Zeznuli su se u samo jednom: PRAVI GLASAČKI LISTIĆI imaju tajni vodeni žig za koji Bidenova ekipa nije znala. Šta se u ovom trenutku dešava?
Nacionalna garda broji listiće ali sa aparatima koji otkrivaju prisustvo ili odsustvo tog istog vodenog žiga. Kada se taj proces okonča, tada će svijet vidjeti šta rade demokrati, čitaj kabalisti, ili još preciznije sotonisti…
Što reče moj fb prijatelj NiQola Gruba:
ŠAH MAT
Kako pobediti u samo 5 poteza:
1.Postavite svog sudiju na najvišom sudu u zemlji (Amy Conet Barrey)
2.Dopustite protivniku krađu na izborima
3. Sakupite dokaze o krađi
4. Obavestite javnost o istoj
5. Žali ti se na najvišem sudu, dobija te proces
(Ovim potezima ste dokazali: Da ste pobedili SA OGROMNOM RAZLIKOM, Otkrili FAKE NEWS medije, Uništili ne samo Bajdena nego i celo "demoNkratsku" stranku)
Čestitam!
Ovo je perfektan ŠAH MAT!!!

Pročitaj  KOSMIČKA REŠETKA ILI KAKO SVIJEST MIJENJA FIZIKU Ovaj tekst dio je Kryonovog pr...

Zato, samo mirno i opušteno. Kokice u ruke i uživajte!

https://twitter.com/RealJamesWo…/status/1323070213902929920…

James Woods on Twitter

“You will NEVER in your lifetime see an outpouring of love like this. This awe-inspiring devotion for @realDonaldTrump is also for an America that Democrats want to burn to the ground. Well, American patriots are sick of it. On Tuesday we take America back. https://t.co/bnVa2SSuR3”


Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  Dragi posjetioci Utočišta! Uz najljepše želje za 2021. godinu, umjesto prigodn...
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email