JEDINI PLAN KOJI JE BITAN JE PLAN VAŠE DUŠE Nijedan život na ovoj planeti neće …

JEDINI PLAN KOJI JE BITAN JE PLAN VAŠE DUŠE

Nijedan život na ovoj planeti neće „otići“, a da duša te osobe nije odlučila da ode u ovo vrijeme, što znači da svaka duša prije nego se inkarnira već ima plan do kada će učestvovati u ovoj igri. Svaka duša je jedinstvena i iz ove naše 3D perspektive, mi nemamo mogućnost vidjeti plan svake duše. Ali, ako znamo za širu sliku, ako znamo šta je sve u igri, onda je jasno da je ovaj Božanski plan već davno prije osmišljen, ne samo za planetu Zemlju nego i puno veću „teritoriju“ od ove naše.(sjetimo se samo ciklusa od 25.920 godina koji je upravo završio i mi smo na začetku novog).

Dakle, nema „nepotrebnih gubitaka života“ u bilo kojoj prirodnoj ili kakvoj drugoj nesreći, cilj Plana nije da pobije ljude na Zemlji i svi oni koji tako ravnodušno prelaze preko činjenice da bi neka vještački ili prirodno izazvana nesreća pobila veliku masu ljudi, jednostavno nemaju širu sliku, a nedostaje im i temeljnog ljudskog saosjećanja. Jako ružno je pročitati da mnogi Kinezi treba da odu jer su oni „izvor zla“ kako neki govore na društvenim mrežama.

Umjesto komentara postavit ću takvima pitanje: kako vi znate šta je u srcima i dušama miliona i miliona Kineza koji žive na potencijalno opasnim mjestima u Kini? Iz ove 3D perspektive to zasigurno ne možete znati. Samo ako se povežete sa svojim višim Sopstvom i eventualno učiteljima sa viših duhovnih nivoa, možete dobiti ispravnu informaciju. Osuđivanje i presuđivanje cijelim narodima je uvijek bilo nazivano znate i sami kako…No, tačno je da Svjetlo prodire sada nezadrživo u sve kutke planete Zemlje pa tako i svakog čovjeka i čisti sve što nije to isto Svjetlo. Koliki je omjer tame i svjetla u svakom čovjeku, vidjet će se na kraju…

S druge strane, tačno je da se planeta Zemlja čisti, kako uzlazi na viši nivo postojanja/odnosno u višu dimenziju. To čišćenje nije ugodno i zato je povećanje prirodnih nepogoda sasvim logično. Potresi, vulkani, poplave, cunamiji itd su način Zemlje da skine sa sebe sve što joj se događalo u prošlosti, a bila je krvavo povređivana, iskorištavana i sistematski uništavano njeno samo Biće jer je mračnjacima trebalo njeno zlato, njena nafta, itd…a da ne govorim o teraformiranju Zemlje za potrebe drugih, nama nesklonih civilizacija (da se tako blago izrazim).

Sve što danas vidite u svijetu odraz je tog prelaska na viši nivo postojanja, kako planete kao živog bića tako i nas njenih stanovnika. Brojne igre i igrice koje se igraju od strane mračnih, pa i od strane onih koji bi da nas oslobode ovog jarma, zakulisne su i teško dokučive običnom čovjeku. (Jer, da bi pobijedio neprijatelja, moraš znati igrati njegovu igru i u njoj ga pobijediti).Zašto su te igre teško dokučive i razumljive? Zato što se ova igra odvija već hiljadama godina i toliko su vješti u tome da kad mi vidimo jednu urotu,u njoj postoji još jedna, a u toj drugoj i još jedna, treća…

U šta se onda pouzdati ako ne u svoj logički um i one informacije koje dobijamo izvana? Odgovor je po hiljaditi put isti: uđite u svoju nutrinu, povežite se sa svojm vodičima i Višim Ja, sa svojim duhovnim učiteljima i pitajte. Dobit ćete informacije. Osjetit ćete onaj“ klik“ u cijelom vašem biću koji će vam reći da li je nešto istina ili ne.
U tom smislu je i moj odgovor vama koji još od sinoć šaljete pitanja u inbox da li je tačno da su tri brane pukle i da li je tačno da slijedi radijacija zbog aktiviranja 24 podzemna nuklearna reaktora koji se nalaze ispod te tri brane. Kao prvo, ne pitajte druge – pitajte sebe! Ovo vam je odlična vježba.

Pročitaj  Minoan eruption - Wikipedia

A pri tom, evo i malo pomoći, u vidu par natuknica :
– Zar mislite da bi se Galaktička Federacija toliko trudila da nas održi na životu i spriječi planove Drako i Reptilske civilizacije da nas svedu na najnužniju mjeru tj.brojku, da nije u planu da se što veći broj ljudskih jedinki uzdigne?
Otići ćemo još dalje – pozitivne kosmičke civilizacije nisu samo na višem tehnološkom stupnju od nas, one su i na puno višem duhovnom stupnju razvijenosti i isto tako „vjeruju“ odnosno znaju za postojanje onog što mi na Zemlji najčešće zovemo „Bog“, a oni „Svim-Što-Jest“. One isto tako postupaju po tom tzv.Božanskom planu. Dakle, angažovanje vanzemaljskih kosmičkih civilizacija da nam pomognu u ovim odsudnim vremenima DIO JE BOŽANSKOG PLANA, a ne neka njihova samovoljna benevolentna akcija koja im je, eto, odjednom pala na pamet.

– Druga natuknica: Kabal je već više puta pokušao započeti konvencionalni treći svjetski rat i nije mu uspjelo. U tome je spriječen na više načina, a najvažniji za nas je bio – NEUTRALIZIRANJE NJIHOVOG KONVENCIONALNOG NAORUŽANJA,U ŠTA SPADAJU I NUKLEARNA ORUŽJA, do korištenja bio-hemijskog oružja u koje spadaju otrovne supstance, (između ostalog i chemtrailsi), virusi, bakterije, genetski modifikovana hrana, itd…

– Treća natuknica: već sam u prethodnim tekstovima pisala da je ovo DUHOVNI RAT za prevlast nad ljudskim dušama koje su, prema planovima zlih kosmičkih civilizacija, trebale i dalje da ostanu u vještački stvorenom Matrixu postavljenom tako da se iznova i iznova inkarniramo samo na planeti Zemlji već hiljadama godina, kako bi oni mogli da „žanju“ ne samo našu negativnu energiju proizvedenu strahom, nego i naša fizička tijela…
Ovaj duhovni rat dakako vodi se i „materijalnim sredstvima“ pomenutim u gornjem dijelu teksta. Dio te agende je zastrašivanje, proizvodnja masovnog straha, oduzimanje informacija, razne vrste pritisaka, zatupljivanje ljudske civilizacije stvaranjem lažne slike o tom tko smo mi i kakva smo mi istinski bića, itd…o ovome bih mogla danima, ali tu ću se zaustaviti.

– Da sumiram: da li ćete vjerovati da se ispod površine već nekoliko godina vodi rat protiv Kabala i njihovih vanzemaljskih naredbodavaca (negativno usmjerenih kosmičkih civilizacija) je vaša stvar.
– Za one koji vjeruju da je to činjenica još par dodatnih natuknica:
– Ako toliko država istovremeno ide u zatvaranje, znači da se nešto zaista krupno događa, (blago rečeno)
– Ako je potrebno ostati kući zbog vlastite sigurnosti, onda se na vani mora dati dovoljno jak razlog, a to je osim virusa, npr. mogućnost nuklearnog zračenja, pa se onda po već utvrđenim pravilima za vanedne situacije, angažuje vojska, civilna zaštita, osposobljavaju se se dodatni kapaciteti u bolnicama, vrši se provjera opreme za HBO i djelovanje u vanrednim uslovima, itd…

Pročitaj  CENTRALNE BANKE ZATVARAJU SVOJA VRATA Ono što sam nedavno pisala u vezi sa cent...

– To sve i dalje ne znači da ono što je saopšteno vrhovima vlasti u svakoj zemlji i posljedično tome vrhovima vojske, civilne zaštite mora biti istina, ali mora zvučati kao dovoljno ubjedljiv razlog da bi se sve ove strukture pokrenule.

Na kraju, nemam uopšte nikakav loš osjećaj, kad se tiče cijele ove priče, ali to i dalje ostaje samo moj osjećaj. Svakom drugom prepuštam njegov lični osjećaj. Dakle, neka svaka informacija koju dobijete bude profiltrirana kroz vaš vlastiti sistem razlučivanja i kada sami osjetite da je nešto istina, tada će to ona za vas i biti.

Svako snosi posljedice vlastitog djelovanja i stvorenih stavova i mišljenja i zato rad na sebi i služi – da bismo ogulili slojeve našeg ega koji je uvijek u nekom strahu da će se desiti ovo ili ono i da bi, nakon što se riješimo što većeg broja tih slojeva ega na površinu izronilo naše istinsko biće, a to je duša. Upregnimo maksimum svojih potencijala da postignemo naš osnovni cilj – da nas naša duša vodi kroz život, a ne naša vanjska ličnost, odnosno naše malo ja.
Šaljem vam svima puno Ljubavi i želim vam da u ovim vremenima ne samo postignete, već i na vani prakticirate duboki unutarnji Mir jer time pomažete ne samo sebi već i ostvarenju svijetle budućnosti za sve nas. Hvala vam unaprijed za takav radostan napor.

Lijepi sunčan pozdrav svim posjetiocima Utočišta!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email