Jupiter/Neptun – san koji postaje stvarnost


Susret Jupitera i Neptuna na 23′ Riba ostavit će traga na nama i našim životima. Iznimno je rijedak, poseban po svojoj energiji humanosti, svemirske milosti, maštovitosti i kreativnosti. Iako će biti egzaktan 12. travnja, osjećamo ga i ovih dana.

Nešto duboko se u nama mijenja. Možda ne znamo što niti kuda će nas odvesti, ali ako svjesno promatramo svoj život i želimo dobro sebi i drugima, otvorit će se neka vrata, ukazat će se novi put, vizija sretnije i bolje budućnnosti.

Pokazuje nam se red i smisao, istina u onome što je dosad bilo kaotično i nejasno.

Tražimo li istinu, dobit ćemo je.

Živimo li u poricanju, to je ono što dolazi.

Mi biramo.

Biramo hoćemo li i dalje živjeti u nekoj vrsti sljepila i bježati od istine ili ćemo odabrati put priznanja i dublje svjesnosti o sebi i svom životu.

U nesmislu pronalazimo smisao.

U kaosu vidimo savršeni red.

Ovo je simbol oceana, morskih dubina, intuicije, bezuvjetne ljubavi, meditacije, unutarnjeg mira, snova, iscjeljenja, humanosti, nesvjesnog i božanske iskre u svakome od nas.

*Humanost

 Budimo ljudi. Naučimo oprostiti onima koji su nas povrijedili, shvatiti što smo iz toga naučili, zahvaliti na iskustvu, krenuti dalje i tražiti bolje za sebe.

*Kreativnost

Inspiracija i maštovitost nam pomažu da se izrazimo kroz kreativni rad. Film, ples, glazba, fotografija, bilo koja vrsta umjetnosti i kreativni izričaj čine nam dobro.

Pročitaj  Srijeda- Pazite na reakcije

*Vizija

Vidite li sebe u budućnosti? Imate li jasnu namjeru što želite ostvariti? Vizualizirajte ju kao da se već  ostvarila, kao da ju sada već živite. Sanjajte otvorenih očiju i vjerujte u čuda.

*Duhovnost

Vjera i molitva imaju snagu manifestacije. Postoji nevidljivi svijet koji je tu zbog nas i mi zbog njega. Jedno smo. Otamo smo potekli, tamo se i vraćamo. Tražite svoj svemir za pomoć i podršku.

I na kraju…

Ljubav

Volite. Otvorite svoje srce. Iscijelite povrede iz prošlosti. Pošaljite ljubav osobi koja vas je povrijedila.  Krenite dalje s vjerom da je ljubav za vas moguća.

Mi biramo.

Negativne namjere, laži i zlostavljanje drugih vraćaju se poput bumeranga. Sve loše što činimo, upravo pristiže natrag. A svemir je iznimno kreativan kada nas upozorava.

Negativni učinci ovog aspekta mogu donijeti laž, iluziju, prevaru, neiskrenost, pretjerivanje, sklonost bijega od stvarnosti, sklonost alkoholu i opijatima.

Promjene kroz koje ćemo prolaziti bit će suptilne, možda i ne baš vidljive u vanjskom svijetu. Ali u svakom od nas pokrenut će se jedan kotačić, dogodit će se pomak koji će utjecati na našu budućnost, pa i na kolektivnu svijest.

Pročitaj  Budućnost odnosa

Posljednji put ovaj je aspekt bio prisutan u prosincu 2009.-e, no u znaku Vodenjaka. Možda vam to donekle pomogne da detekirate na koji bi način ova energija mogla danas biti važna za vas.

Photo by Marcos Paulo Prado on Unsplash

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email