Jupiter u Ribama – ostvarujem svoje snove


U srijedu, 29. prosinca Jupiter će ući u znak Riba, mjesto na kojem njegove kvalitete mogu u potpunosti doći do izražaja. Boravit će u tom znaku veći dio naredne godine, s tim da će privremeno prijeći u znak Ovna (10.5.-28.10.).

Ovaj Jupiter pomaže nam da budemo bolji ljudi, da shvatimo važnost povezanosti te koliko utječemo jedni na druge. Tvoja bol je i moja. Tvoja sreća budi i moju. Kako je tebi, tako je i meni.

Sada imamo priliku pokazati samilost, pomoći nemoćnima, bolesnima, siromašnima i slabima. Dati potrebitima. U narednoj godini će se vrlo brzo pokazati kako ono što dajemo, dobivamo i natrag. Kakvi smo prema sebi i prema drugima – to će se manifestirati u našem životu.

Dobro se dobrim vraća.

Vrijeme je da naučimo poštivati svoj svijet, kao i tuđe svjetove. Ne osuđivati prosuđivati, već prihvaćati, pokušati razumjeti. Empatijom liječimo sebe i druge.

Teme vezane uz bolnice, zatvore, vode, more i oceane, umjetnost, kolektivno nesvjesno, duhovni rast, vjeru, prošlost bit će značajne u narednoj godini.

Usudimo se sanjati, vjerovati da su čuda moguća. Usudimo se pokrenuti ostvarenje svojih snova, vjerovati da je dobro i bolje moguće za nas.

Pročitaj  Ako ti nitko nije dovoljno dobar, istina je da sam sebi nisi dovoljan

Iscijelimo neke rane iz prošlosti, pokušajmo iz njih izvući učenje, zatvoriti stara poglavlja i pripremiti se za ostvarenje novih ciljeva.

Oprostimo onima koji su nas povrijedili. Oprostimo sebi. Ljudi smo, ranjivi ispod kože.

Možete li vizualizirati bolju budućnost, sebe s osmjehom na licu, sebe zadovoljnu/zadovoljnim?

Probudimo svoju kreativnost, bavimo se onim što nas usrećuje. Poezija, ples i glazba, bavljenje fotografijom, meditacija, yoga imat će iscjeljujući učinak. Nahrani svoju dušu.

U ožujku će se Jupiter sastati s Neptunom, a taj aspekt je posljednji put bio aktivan vrlo davno, sredinom 19. stoljeća. Na djelu je još jedan značajan energetski pomak, otvaraju se neka nova vrata u našoj svijesti.

Počnimo vjerovati svojoj intuiciji. Odustanimo od iluzija i zabluda. Čuvajte se pretjerivanja u alkoholu i porocima. Potrudimo se otkriti istinu. Tajne će se sve teže čuvati.

Imamo jedinstvenu priliku iscijeliti rane iz prošlosti, shvatiti kako se srcem bolje vidi i postati bolji ljudi. Bolji prema sebi. Bolji jedni prema drugima.

Pročitaj  Kudja dosha- predstavlja problem za brak

Neka živi ljubav!

Photo by Christopher Campbell on Unsplash

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email