Kad čekaš na svoj reiki tečaj

Kad čekaš na svoj reiki tečaj

Želite naučiti reiki i uzbuđeni ste o tome što vas očekuje? U ovom najnovijem podcastu, govorim o tome kako da se što kvalitetnije pripremite za reiki tečaj i koje stvari trebate imati na umu kako biste maksimalno osnažili svoje iskustvo. 

Prva stvar na koju sam se fokusirao jest nešto što se često previdi – reiki svijeća. 🕯️Već sada možete i trebate pitati svog učitelja o reiki svijeći. Svijeća je za učenika važan alat na reiki putu. 

Zatim sam pričao o vježbama koje možete izvoditi prije nego što postanete reiki praktičar, ali koje će vam također pomoći u vašem tečaju. Osnovne vježbe disanja, meditacije i koncentracije 🧘‍♂️ su fantastične za pripremu za reiki tečaj jer će vam omogućiti da doprete do dubljeg razumijevanja sebe i energija oko vas.

Sljedeći savjet sam vam dao vezano uz upoznavanje s osnovama rada sa energijama. ☯️ Reiki je energetska praksa, a čakre su ključni dio tog procesa. Preporučujem vam da se upoznate sa sedam glavnih čakri i da ispitate kako one mogu utjecati na vaše energetsko polje. Ako želite, možete se priključiti na Online Reiki Dojo centar gdje postoji besplatni tečaj o čakrama, koji možete jednostavno proći i naučiti sve one osnovne stvari kada pričamo o čakrama. Isto tako, jednako važna je i aura, energetsko polje koje okružuje vaše tijelo. 

Preporučujem vam da isprobate reiki tretman prije nego što započnete tečaj kako biste imali bolji uvid u to što možete očekivati. Mnoge škole zahtijevaju da primite reiki tretman prije pohađanja tečaja kako bi bili sigurni da ste doživjeli njegove blagodati i da duboko razumijete što on uključuje. Preporučam da i sami isprobate kako reiki tretman utječe na vas, te kasnije da usporedite kako se osjećate kada postanete reiki praktičar.

Pročitaj  18: 18 - DanCast - Osobni Rast

Vrlo je važno napomenuti da ne preporučujem da provodite samostalne seanse prije nego što završite tečaj. Rad s reikijem prije nego što ste pravilno usklađeni i obučeni može dovesti do energetskih disbalansa i potencijalno negativnih posljedica. Pričekajte dok završite svoj tečaj i pravilno primite reiki usklađenje kako biste izbjegli nepotrebne probleme. 

Na kraju, preporučujem da se družite s drugim reiki praktičarima. Pridružite se Online Reiki Dojo centru ili drugim reiki grupama i zajedno vježbajte, meditirajte i dijelite svoja iskustva. Ovo je iznimno korisno jer se bit reiki prakse temelji na zajedništvu i dijeljenju energije. 

Jedan od glavnih savjeta koji želim da zapamtite je taj da pohađanje reiki tečaja nije samo učenje novih vještina, nego i duboko osobno putovanje koje zahtijeva strpljenje i posvećenost. Važno je da kad krenete na reiki tečaj, da budete svjesni da je to dugotrajan proces, koji traži vremena, strpljenja i predanosti. Učenje reikija je poput učenja novog jezika, ne može se savladati preko noći, ali s vremenom će se sav taj trud isplatiti. 

Osobno, smatram reiki jednim od najvrednijih životnih iskustava i čast mi je podijeliti znanje s drugima koji su zainteresirani za ovu prekrasnu tradiciju. No, zapamtite, sve ovisi o vama. Svojom predanošću, strpljenjem i otvorenošću možete puno dobiti od svog reiki puta. Dakle, pripremite se, opustite se i uživajte u putovanju. Priprema za reiki je samo početak vrlo uzbudljivog putovanja, a svaki novi korak i nadogradnja donosi još više znanja, oduševljenja, ali i potrebe da strpljivo i kvalitetno učimo i rastemo poštujući sve aktivne procese..

Pročitaj  136: DanCast 69 - Što kada ste motivirani?

Sve u svemu, tijekom ovog podcasta dijelio sam vam nekoliko ključnih područja kako da se kvalitetno pripremite za reiki tečaj. Od vježbanja disanja, meditacije, usvajanja znanja o čakrama i auri, do probanja reiki tretmana, i komunikacije s ostalim praktičarima kroz Online Reiki Dojo centar. I sada smo pokrili sve.

Do idućeg puta, želim vam svu sreću na vašem reiki putovanju

Cijeli članak

Povezi se Online Reiki Dojo

Ako osjetite poziv, uzvratite srcem kroz donaciju

#reikidojo #reiki #reikidojopodcast

​Reikijem se bavim profesionalno već više od deset godina i u svom radu ljudskost, pristupačnost i prenošenje znanja su glavne moje karakteristike.
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email