Kako sinastrija razotkriva laži o strasnim vezama

Kako sinastrija razotkriva laži o strasnim vezamaKada usporedimo planete partnera, često se otkrivaju pojedinosti koje zaljubljeni par ne može osjetiti i vidjeti jer se zaljubljuje na temelju obrazaca, a ne na temelju strasti.
Obično nam površna civilizacija govori da se radi o strasti ljubavnika i kako nisu odoljeli toj strasti, ali istina je drugačija. Jung se bavio sinastrijom, objavio je svoje rezultate te je bio iznenađen astrološkim rezultatima. Iako partneri vjeruju da se radi o strasnoj vezi, u planetama se krije druga istina koja ostaje neprimjetna, a to je seksualna nekompatibilnost. Naime, odnos završi puno prije kako se ova činjenica ne bi uvidjela.
Obično se par zaljubljuje u emotivnu anomaliju ili povredu roditelja, a onda se kroz seksualni odnos pokušavaju jedno drugom dokazati.  Nakon šest mjeseci se gubi intenzitet kada su partneri sigurni da su jedno drugo osvojili, dok seksualna privlačnost traje duže u ljubavnim trokutima jer dokazivanje i osvajanje traje puno duže.
U stvarnosti jedan partner ima jaču seksualnost, a drugi slabu. Obično se tako vrše izbori kako bi sami sebe sabotirali, tj., dokazali tragični mit o zaljubljivanju kao najpopularnijim izričajem osjećaja na Zapadu. On omogućuje ljubavnicima da se ponovno zaljube, odnosno nudi im dugotrajnu avanturu da uvijek iznova proživljavaju zaljubljenost u krive partnere.
Uvidom u sinastriju vidljivo je da se mnogi partneri seksualno ne slažu, a onda jedno drugom prigovaraju za nestanak strasti. Treba nadodati da planete Venera i Mars pokazuju različite pristupe ljubavi koje partneri ne poštuju jer smatraju da se odnos stvara sam od sebe. Ako nema čarolije švedskog stola, oholost, koja je pravilo u odnosima, parovi tumače kao nekompatibilnost. Ustvari, radi se o potpunoj lijenosti i neprovjeravanju onoga što je za drugog intimnost. Ne možete tražiti nešto od partnera čega nema u natalnoj karti, a mnogi vjeruju da ih druga strana uskraćuje. Ovo emocionalno nepoštivanje ustvari je pravilo i prešućeno kažnjavanje drugog, a razgovor o ovim temama mogao bi  parovima otkriti jesu li kompatibilni ili nisu. Pošto većina parova ne zna što želi i kao papagaji ponavljaju da žele ljubav, nalazimo se na tamnom području odnosa koji pucaju prebrzo, a osnove odnosa se ne pitaju i ne shvaćaju kao osnovu života.
S obzirom na ovu situaciju suočeni smo s poplavom krivih tumačenja jer je astrologija stavljena u tabu i znanstveni egoizam koji ove činjenice ne može shvatiti. Prije nego li krenete u zajednički život poslužite se jyotishem i provjerite vašu kompatibilnost s partnerom kako bi svoj život učinili jasnijim u pogledu emocija.

Pročitaj  Kako u praksi djeluje Sjena ili lažni pravednici

Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeut
 Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Nedjelja – Sunce danas donosi zrelost
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email