Kako stvoriti ono što DOISTA želite?

Kako stvoriti ono što DOISTA želite?

Koliko se samo puta dnevno okrenete oko onoga sa čime se bavite, bilo učestalo, bilo povremeno? Jeste li primijetili uopće ikakve “znakove” ili smjernice koji se nekako tu uvijek pojavljuju? Pa još je to i povezano sa vrlo poznatom izrekom: dobro postavljeno pitanje već nosi pola odgovora... Idemo redom, otkrivajući “zaslon” koji veće neko vrijeme nosimo preko očiju.

U zadnje vrijeme već je i postalo normalno da se svugdje pojavljuju teme koje su nekada bile “tabu”, a za podosta njih se čak nije niti znalo! Ljudi su počeli međusobno razgovarati o vrlo raznolikim područjima znanosti i svjesno ili nesvjesno stvaraju integraciju tih područja u nekakav mozaik znanja, što bi objasnilo mnoge stvari koje se događaju u našemu životu, koje kao da slijede neki – UM…

Nameće se pitanje: što se onda dogodilo ili još bolje – događalo cijelo vrijeme da to nisam vidio/la? Vaše vrijeme potrošeno na brige, neprestana kalkuliranja i analize, nametnuta uvjerenja, ako se tom košmaru doda i strah, zatvarate si jasan pogled na to tko ste i štoimate namjeru postići. Također si blokirate jasan protok informacija “znanja” koja neprestano dopiru do Vas i koja možete iskoristiti za osobni ali i društveni razvoj.

Pročitaj  ČIŠĆENJA SKORO NEPODNOŠLJIVA Dragi posjetioci Utočišta! Nakon godišnjeg odmora...

Idemo to pojednostaviti: radnje koje obavljate u nekom trenutku neka budu ispunjene cijelom Vašom prisutnošću, odnosno – budite prisutni u trenutku SADA. Kada obavljate radnje na taj način, imate pažnju usmjerenu na stvaranje onoga što ste si već “zacrtali” i to se ostvaruje kroz neko vrijeme. Naravno – ovisno o jačini uvjerenja i trudu posvećenom tom radu, ta ideja će se tako skoro i manifestirati.

Također, U Bibliji sam Krist kaže: “Ako se ne obratite i ne budete kao djeca, nećete ući u kraljevstvo nebesko, (Matej 18, 4). Prema tome, svijest u koju ulaze svakojake misli, a da nisu u skladu s onime što doista želite, samo će narušiti put do cilja. Djeca su jednostavnih misli i često nastoje da svima bude dobro, (u suštini je to tako jer neposlušna djeca su odraz okoline od koje si je to dijete prisvojilo uvjerenja kao vlastita), pa bi po navedenom citatu i odrasli čovjek trebao biti poput djeteta – čistih, jednostavnih i radosnih misli jer takva energija neminovno utječe na okolinu u kojoj se nalazi, a “kraljevstvo nebesko” je ocean Mira, Svijesti i čiste Ljubavi.

Pročitaj  KADA VOLIŠ SEBE...

Više o ovome u idućim člancima…

Na Vama je da odredite što  želite u životu i da se uz pomoć Svijesti – Ljubavi i Dobrote uspnete na bilo koju planinu koju ste si odredili.”

  • Objave
Čast mi je dijeliti svoje misli s Vama, i ukoliko sam pomogao da osvijestite dijelove sebe koje ste prizaboravili zbog utjecaja vanjskih podražaja, to je na obostranu radost.
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email