Klinička smrt je ključanica prema drugim svjetovima

KLINIČKA SMRT JE KLJUČANICA PREMA DRUGIM SVJETOVIMA

Dan je počeo sjajno. Zove Hasib iz Tuzle. Prije godinu dana mu je dijagnostiran rak pluća, inače neizlječiva bolest. Nakon što sam mu dao subliminalni CD, himalajski korijen i ciljanu alkalnu dijetu poduprtu sa čajem od smilja, liječnik je konstatirao da “se karcinom nije povećao” nego, štoviše, pokazuje znakove “učahurivanja”, ma što to značilo. On se osjeća normalno. Kaže da mu je liječnik rekao da “nastavi s onime čime je počeo bez obzira što to bilo”. Stiže jedna vijest o brzom oporavku nakon kemoterapije uz pomoć Actiglukana, tekućeg betaglukana i poboljšanju stanja kod lupusa nakon jednomjesečnog slušanja subliminalnih poruka.
Novine opet donose priču o neurološkim istraživanjima vezanima uz “kliničku smrt”. Nakon bestsellera dr Raymonda Moodya, istraživanja Melvina Kelvina, Kennetha Ringa, Elizabeth Kubler-Ross i čitave vojske drugih koji su provjeravali iskustva onih koji su umrli pa se vratili, opet je aktualna tvrdnja da smrt nije kraj. Dapače, prema jednoj novoj statistici, navodno čak 740 osoba DNEVNO (!) u SAD i Kanadi ima neki oblik iskustva života poslije života! No, tu treba reći da su neki znali za famozne “tunele” kroz koje duša prolazi na izlasku iz tijela, “zlatnu svjetlost” na kraju, susrete sa bližnjima i religijskim figurama, panoramsko sjećanje davno prije dr Georgea Ritchia koji je taj fenomen opisao još 1943. godine. Radi se o utemeljitelju Radhasoami tradicije Soamijiu (1818-1878) koji je čak 17 godina proveo u “sobi unutar sobe”, u potpunom mraku. I tako imao vizije čak pet raznih nivoa Stvarnosti koji su međusobno spojeni subjektivnim viđenjem “tunela”. Najniži je ovaj naš, materijalni, tzv. Pinda Univerzum. Svoja je iskustva sabrao u praktično nepoznatom djelu Sar Bachan. Niz detalja iz Sar Bachana i svete knjige Adi Granth Sahib identično je s opisima Zapadnjaka koji su iskusili stanje fizičke smrti. Teško je povjerovati da je to slučajnost. Dapače, opisi razine koja se zove bhanwar gupha spominju “istovremeno viđenje beskonačnog broja paralelnih svjetova koji se izmjenjuju kako se miče pažnja promatrača”. Onoga koji je napustio sviješću fizičko tijelo. Nije daleko od danas dosta popularne znanstvene teorije o Multiverzumu. Pa ako vjerujemo Maharishiju da “je svo Znanje strukturirano u svijesti” jedan smo korak od toga da prihvatimo da sviješću možemo spoznavati najfinije prirodne zakone. I do jedne granice kontrolirati naš odlazak s ovog svijeta. Posebno me se dojmio opis umiranja Krishna Wanti, supruge velikog majstora Sant Mata Kirpal Singha kome je nazočilo nekoliko osoba. Dok je ležala izmučena bolešću Kirpal joj je rekao: “Zatvori oči i reci da li me vidiš iznutra…”. Kada je klimnula glavom, otišao je u susjednu sobu. Minutu kasnije je izdahnula. Mnogi mistici smatraju da majstori “unutarnjih svjetova” mogu doslovce dočekati umirućeg čovjeka pri napuštanju fizičkog tijela i usmjeriti da u “više razine postojanja”. Dakako, većina ljudi treba pričekati smrtnu uru da bi to potvrdila ali se ne može vratiti i prišapnuti nam tajnu svih tajni.

Pročitaj  Srijeda – Obnova pročišćava

Boschov prikaz izlaska iz tijela.


Vir, Autor: Drago Plečko

Stranica govori o uglavnom nepoznatim istinama ovog svijeta kroz moje osobne spoznaje a koje mogu presuditi budućnost mnogih od nas.
No Tab Selected
Pročitaj  Novi tip subliminalnih poruka kombiniranih sa frekvencijama koje uravnotežuju hi...
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email