KOMPLEKS MANJE VRIJEDNOSTI I KAKO PROTIV NJEGA

KOMPLEKS MANJE VRIJEDNOSTI I KAKO PROTIV NJEGA

Imam jednu dragu prijateljicu, koja je zaista sjajna, samo što nikako da ona sama u to povjeruje. Ima divnu osobnost, izuzetno je topla i srdačna osoba, ali i uspješna i sposobna poslovna žena, dok s druge strane negdje duboko ispod svoje površine ona misli kako nije dovoljno vrijedna svega što postiže.  Odnosno, kako sve što čini nije dovoljno savršeno po njezinim visoko postavljenim kriterijima.

I jedna od naših omiljenih, neiscrpnih tema uvijek je osvještavanje vrijednosti koje se nalaze unutar nas. Volim ‘raspravljati’ s njom i uvjeravati ju kako doista ne mora ništa mijenjati, već samo imati povjerenja u sebe i svoje sposobnosti i da joj nije potreban nitko tko će joj to reći, već da sve to mora osvijestiti i pronaći unutar sebe, ispod svih tih uvjerenja koje još uvijek nosi, a koja joj daju neku lažnu sigurnost ili čak zaštitu.

Pročitaj  Petak – Razgovor je najbolja opcija

Objava KOMPLEKS MANJE VRIJEDNOSTI I KAKO PROTIV NJEGA pojavila se prvi puta na Mirjana Petković – Lakoća Življenja.

Vir

Licencirani sam Life Coach, Heal Your Life Teacher, Wingwave Coach, Relax Kids Coach, Učiteljica Autogenog treninga, NLP Master, Theta Healing Practitioner, Shamballa Practitioner i Obiteljski Aromaterapeut. Kroz radionice i individualni rad primjenjujem licencirane tehnike i coaching metode
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email