KOSMIČKA REŠETKA ILI KAKO SVIJEST MIJENJA FIZIKU Ovaj tekst dio je Kryonovog pr…

KOSMIČKA REŠETKA ILI KAKO SVIJEST MIJENJA FIZIKU

Ovaj tekst dio je Kryonovog predavanja o kosmičkoj rešetki i puno je duži u originalnoj formi, Ovdje dajem samo nekoliko isječaka da vam omogući shvatanje kako i zašto je moguća materijalizacija naših misli, želja i namjera, kako i zašto je moguće iscjeljivanje na daljinu i bezbroj drugih stvari. Ako vam se tekst dopadne, napišite u komentar da ga onda objavim u cjelosti.

Kosmicka resetka je ono sto omogucava ko-kreaciju, sinhroniziranost, za ono sto zovemo ljubav. Kosmicka resetka sadrzi mehaniku koja omogucava cuda na planeti. Ona reaguje na fiziku – reaguje na svijest. "
Zelimo da vam govorimo o specificnom obliku energije. Neki od vas ce to shvatiti kao objekat ali on to nije – to je poseban fenomen. To je nesto tako uobicajeno da je svuda oko vas, a ipak tako misteriozno da samo nekolicina zna za to. To je oblik energije koji nedostaje a koji trazite tako dugo. To je energija ljubavi. To je energija Duha. To je energija svemira i veceras govorimo o necemu sto cemo zvati “kosmicka resetka.”
Kosmicka resetka, dragi moji, je denominator jedinstvenog izvora energije univerzuma. Denominator – znaci da sve stvari proizilaze iz kosmicke resetke.

Kosmicka resetka je svuda. Prostire se citavim svemirom. Sve ono sto vidite i ono sto ne vidite, sadrzi resetku. Od najmanjih cestica vase fizike i od elektronske magle pa navise, kosmicka resetka je prisutna. Oni koji se bave fizikom ce poceti da razumijevaju i prepoznaju ovaj princip i bice im jasnije sta je u stvari ova mreza.
VELICINA
Kosmicka mreza je najveca energija koju mozete zamisliti. Obuhvata cijeli svemir i cak i vise. Prisutna je svugdje. Ne mozete zamisliti mjesto – bez obzira u kojoj dimenziji – koje je bez kosmicke resetke. Kosmicka resetka je energija koju mozete zvati Bozijom svijescu ali ipak to ima fizicke atribute i sadrzi svijest o ljubavi. Znaci, ono sto vam pokusavamo reci je da prozima sve i obuhvata cijeli univerzum, ukljucujuci sve dimenzije. Mozete li zamisliti nesto tako veliko? Koliko god da mozete baciti pogled u nebo – koliko god svaki astronom moze uhvatiti svjetla na fotografsku plocu – komicka resetka je vec tamo. Pa, ipak, ona ima jedinstvenu svijest svo vrijeme – i uvijek u istom trenutku. Udaljenost nije nista za kosmicku mrezu i ovo je dio koji je tesko objasniti…
…Vi vec znate da je vrijeme relativno. Vasi su vam naucnici to rekli a mi cemo vam reci da ce ova cinjenica igrati veliku ulogu u upoznavanju osobina kosmicke resetke. Spiritualna bica na ovoj planeti su povezana sa kosmickom resetkom. Vremenski okvir u kojem ste sada ce se u buducnosti promijeniti, ali je povezan sa kosmickom resetkom. Rekli smo vam da je energija ovog kosmickog denominatora povezana sa vremenom, a sad vam kazemo da se vrijeme takodje mijenja za VAS. Sta mislite da ovo znaci? To znaci da KOSMIČKA REŠETKA REAGUJE NA LJUDSKU SVIJEST! Svijest mijenja fiziku – to je cinjenica. Sve stvari su moguce sa ljudskom namjerom na ovoj planeti sada. To je zbog toga sto doslovce imate kontrolu nad kosmickom resetkom koja je univerzalna. Ponavljamo vam da kosmicka resetka na drugoj strani svemira zna vase ime! Rekli smo vam da je vas svijest podigla ovu planetu na vibraciju koja je nova. Ova svijest je u stvari “uticala” na resetku da omoguci Zemlji vremensku promjenu… onu koja ce biti relativna za vas, ali ocigledna za druge (planete).

Pročitaj  Što je od toga Istina za Mene? – Sinergija Duha, Uma i Tijela

Kosmicka resetka nije Bog! Ali kao sto smo rekli ranije, Bog (Duh) koristi prirodnu fiziku za ostvarenje svojih cuda. Neki od vas zele da razdvoje fiziku od Boga. Vi kazete: “Ne pravite nauku od Boga. Ne kradite caroliju!” Mi kazemo: “To vase vrijeme, gdje mozete razmisljati na taj nacin, je ograniceno. Kada napokon otkrijete neke od fizickih nacina na koje Bog djeluje, vi necete umanjiti Njegovu velicinu. Vec osam godina vam govorimo da je Bozija elegancija smjestena u svakoj celiji vaseg bica!” Bog u potpunosti koristi fizicke osobine energije u cijelom kosmosu… na isti nacin na koji ste i vi pozvani da koristite . Razumijuci fizicke osobine Duha, ne iskljucuje LJUBAV! Naprotv, to daje divnu simetriju svim svarima a te stvari ce vam postati jasnije kada predjete u vibraciju gdje mozete koristiti energiju resetke

Pročitaj  Moć telepatije
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email