Kratki pregled tranzita | Vedski jyotish

Kratki pregled tranzita | Vedski jyotish


Kratki pregled tranzita

Kada se osvrćemo na tranzite onda je dobro znati da su oni naša projicirana psihološka stanja koja imaju za cilj  kolektivno i individualno osveštavanje. Primjerice, Jupiter i Saturn u Jarcu pokazuju projekciju učitelja koji ima svoju pozitivnu i negativnu stranu. Sve je u ovom svijetu ispunjeno polaritetima iz kojeg nastaje napon života, a povratak Jupitera u Jarca koji je započeo ovih dana jer je Jupiter u sandiju i već djeluje na njega Jarac, pokazivati će nam naša vjerovanja i ono što naivno vjerujemo da jest stvarnost. Tako se znanost koristi momentalno arhetipom učitelja i govori o problemu pandemije kao da o njoj sve zna apsolutno, a ustvari, kako vidimo, na mnogim primjerima poput Izraela gdje je nakon cjepljenja ogromni broj zaraženih, vidljivo je kako Jupiter u Jarcu u kojem je znanje na najnižem nivou pokazuje projekciju lažnih znanja poput lažnog Gurua kojeg simbolizira u Jarcu. On nema snagu projicirati znanje i onda projicira ono tamno u čovjeku i zajedno sa Sjenom Saturna ovdje na najbolji način projicira ljudska vjerovanja. mi to zovemo magijsim djelovanjem planeta, ali ustvari to je kao kino, manifestacija kolektivnih projekcija društvakoja pokazuju kako ljudi ne koriste zdrav razum i ne žele razmišljati svojom glavom. Jesmo li naučili lekciju od 2020.g. pokazuje Retrogradno kretanje koje će nam vratiti pitanje pooštravanja mjera. Prošle godine ovaj tranzit u kojem su Jupiter i Saturn bili najbliži od 17.st. pokazuje snagu ove projekcije.

Pročitaj  Pomrčina Mjeseca u Blizancima – susreti i razgovori mijenjaju našu stvarnostAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email