Kratki pregled tranzita

Kratki pregled tranzitaKao što sam bio najavio u prošlim postovima, Saturn i Mars su u šestom i sedmom mjesecu napravili jako puno problema. Gorilo je od Sibira do Amerike, katastrofalne poplave napravile su velike probleme u Europi, prometne nesreće su bile učestalije. Iako je EU najavila smanjenje CO2 i veliko poskupljenje plina zbog poplava i drugih prirodnih fenomena, jasno je da znanost ne uzima u obzir astrologiju i ne obraća pažnju na psihičke uzorke tako da postaje dogma a svaka dogma postaje ideologija.
Ovaj tranzit bio je iznimno jak jer Saturn u Jarcu je najjači, a Mars je u Raku  daje najgore karakteristike. Momentalno je Mars ušao u Lava te je olakšao sadašnju tešku situaciju, a Venera je također ušla u Lava i sada je i ona u puno boljoj poziciji tako da će i odnosi biti u puno boljem aspektu.
Mars i Venera tradicionalno donose aspekt jakih zaljubljivanja pogotovo u Lavu pa će ta tema biti ponovno aktualna. Jasno, to ne znači da ćemo se svi zaljubljivati već da će nas tema ljubavi više intersirati. Neki će reći zbog ljeta, ali intenzitet s ovim položajem je puno jači tako da ponovno možemo preispitivati svoje odluke koje smo donijeli u odnosu, odnosno ljubav se često mjeri intenzitetom dopamina i adrenalina, a ne kvalitetom. Mars i Venera donose intenzitet, ali i povrijeđivanje jer jačaju projekcije Anime ili podsvjesni projekcije idealne žene i Animusa podsvjesne idealne projekcije muškarca u žene. Ovdje mnogi u zaljubljivanju zapnu i ostanu na ovom nivou.
Jupiter i Mars će stvarati jaki ponos, a Merkur od kada je Sunce ušlo u znak Raka daje puno bolje mogućnosti za komunikaciju, ali i bolje odnose na poslu kao i razgovor s partnerom. Sve u svemu u nešto smo lalšem razdoblju.
Nikola Žuvela
jyotish savjetnik i terapeut
 

Pročitaj  Petak – Premostiti savršenstvo u obiteljiAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email