Lorie Ladd

Sutra je 11:11 portal. Pošto sam već toliko puta pisala o značenju portala, svemu što donose, kakve koristi imamo od njih itd…ovog puta samo podsjećam:
– sutra postavite namjere za ono što želite materijalizirati u svom životu, ali i univerzalne pozitivne namjere poput npr. za pobjedu Svjetla na planeti i slično.
– otvorite se putem meditacije (ili molitve) za ova iscjeljujuća kosmička zračenja koje sada mijenjaju sve nas, do najsitnije ćelije u našem tijelu. Zatražite pomoć od svojih vodiča da vas povežu sa ovim talasima na pravilan način i pomognu da se iscjeljuje ne samo vaše fizičko tijelo, već i psiha i emocije.

– pridružite se drugima ako želite, organizirajte manju grupu ljudi u svom mjestu i budite zajedno.
– pogodno vrijeme za meditaciju je tokom cijelog dana, a neko univerzalno dogovoreno vrijeme je u 11 h ujutro. No, pošto su mnogi od vas tad na svojim radnim mjestima, vi to možete obaviti i popodne.
– Iako nemam običaj preporučivati bilo koju grupnu meditaciju, ovog puta ću načiniti iznimku. Dakle, ako želite učestvovati u grupnoj meditaciji većeg broja ljudi, pridružite se u 17 h (jer je to 11 h u New Yorku) meditaciji koju organiziraju Jason Shurka i Lorrie Ladd.
Toliko zasad i sretno nam!
Prenosim sa zida Lorie Ladd (ne znam zašto ne mogu podijeliti njenu obavijest na Utočištu pa to činim sistemom copy-paste)
**LIVE GLOBAL MEDIATION 11/11 @ 11am EST**
I am so excited to offer another LIVE free GLOBAL MEDITATION with Jason Shurka on 11/11 at 11am EST (New York).
This is our time to set the intention of bringing PEACE, LOVE, JOY, UNITY and so much more to our Planet and the entire Human Collective.
We will be streaming LIVE on IG, YouTube and the FB event page.
LINKS TO JOIN BELOW:
FB: https://fb.me/e/c5zaH5mhq
IG: https://www.instagram.com/lorie_ladd/
Youtube: https://www.youtube.com/c/LorieLadd/
TME ZONE CONVERTER:
https://www.timeanddate.com/worldclock/converter.html
Let’s SHIFT our Planet together.
This is why we are here.
Thank you for Being you and for Being here now!
See you soon.
I LOVE YOU!

Pročitaj  KAKO ČITATI ZNAKOVE UNIVERZUMA U NAŠEM ŽIVOTU (Preuzeto sa fb stranice Svi mi u...

Lorie Ladd

Hi! Welcome to my YouTube Channel. I created this channel to assist all of us along the ascension path. I share teachings and messages regarding our ascensio…


Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  PAD KABALE 2 NASTAVAK - 2. DEO
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email