Mars u Biku – samo kreni, strpljivo i smireno

Mars u Biku – samo kreni, strpljivo i smireno


Mars, planet energije i aktivnosti od 5. srpnja do 20. kolovoza boravit će u Biku i utjecati na način koji djelujemo te gdje usmjeravamo energiju.

Nakon njegovog izlaska iz nestrpljivog Ovna, sada usporava i postaje oprezniji. Igramo na sigurno. Ne zalijećemo se u nepoznato. Treba nam vremena da isplaniramo buduće pothvate. Puno energije ulažemo u nestabilne aspekte života jer nam sada treba osjećaj sigurnosti i čvrsto tlo pod nogama.

S ovim Marsom čuvamo stečeno i ostvareno. Bavimo se pitanjima vezanim uz imovinu, zaradu, novac općenito, ali i uz sve ono što na neki način posjedujemo. Financije će za mnoge biti važna tema u narednom periodu, bilo da nešto kupujete ili prodajete ili se pak više trudite kako biste u to područje života unijeli više reda. Novac može postati i uzrokom nekih nesporazuma s drugima.

Postajemo uporni, temeljiti, praktični, usredotočeni, tvrdoglavi, na dane pasivni i lijeni. Treba nam više motivacije da se pokrenemo i odlučimo nešto. No kad krenemo, odustajanje nije opcija. Divan period da isplanirate ostvarenje svojih budućih ciljeva.

Pročitaj  Pomrčina Mjeseca u Biku – usudi se!

Ukratko…

…teže se prilagođavamo promjenama

…radimo na ostvarenju materijalnih ciljeva

…usporavamo kako bismo bolje vidjeli, shvatili i bili temeljiti u onome što radimo

…boravimo u prirodi, hodamo bosi

…mijenjamo odnos prema hrani i prehrani

…upoznajemo svoje vrijednosti i vrline

…uživamo u dodirima, maženju, seksu

…strpljivi smo, čekamo pravu priliku

Krajem srpnja i početkom kolovoza njegovi aspekti s Uranom i Saturnom donose prolazne probleme, svađe i napetosti. Postoji i opasnost od vatre, požara ili eksplozije. Izbjegavajte izlaganje visokim temperaturama i dugotrajni boravak na suncu.

Vir link

Zovem se Julijana Oremović, živim u Zagrebu, astrologijom se bavim skoro 3 desetljeća.
No Tab Selected
Pročitaj  Mlađak u Lavu – samo srcem vidiš istinu
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email