Mars u Blizancima – kojim putem krenuti?

Mars u Blizancima – kojim putem krenuti?


Puno toga bi se moglo promijeniti u našim životima tijekom boravka Marsa u Blizancima, ponajviše zato što će ovaj utjecaj trajati mjesecima. Započet će 20. kolovoza, a završiti 25. ožujka iduće godine. Unutar tog razdoblja, od 30.10. do 12.1. 2023. kretat će se retrogradno.

Mars u Blizancima najviše intenziteta unijet će na polju komunikacije, medijskog informiranja, prometa, obrazovanja i odnosa s bliskom okolinom. Pojačat će mentalnu aktivnost, potrebu za stalnim kretanjem i kraćim putovanjima.

Nemir i nesposobnost da se na duže vrijeme fokusiramo na jednu stvar, nerijetko će nas voditi u više smjerova, aktivni smo na više frontova odjednom. Želimo sve znati, informirati se, naučiti nešto novo, razmijeniti svoje ideje s drugima. Izgledno je i da će se mnogo toga odvijati i putem društvenih mreža i internet prostora koji će postati mjesto burnih polemika, novih poznanstava, ali i prostor na kojem možemo ostvariti i neke poslovne planove.

Um je nemiran, radi prekovremeno. Previše razmišljamo uslijed čega se osjećamo iscrpljeno. Češće boravite u prirodi, bavite se sportom, meditirajte, prakticirajte svjesno disanje.

Budete li se češće našli u situaciji da vas netko provocira i izaziva, razmislite ima li smisla ulaziti u svađu koja možda ne vodi prema željenom rješenju.

Obavljanje više stvari odjednom zahtijeva disciplinu, koncentraciju i dobar plan. Pazite da se ne raspršite na previše strana te da upadnete u zamku  površnosti i polovično odrađenih poslova.

Pročitaj  Jupiter u Ovnu – inicijativa, hrabrost, odluke!

Birajte svoje sugovornike. Pronađite najbolji način da izrazite ono što vam je bitno. Odmaknite se od onih koji izazivaju svađe, podižu tenzije ili se stalno žale, a ništa ne mijenjaju.

Budite oprezniji u prometu i kretanju. Provjerite ispravnost osobnog vozila. Mogući su neočekivani susreti na cesti.

Više pozornosti posvetite rukama, ramenima, nogama, plućima i dišnim putovima.

Bit će dosta živahno na ovom području. Nova poznanstva ostvaruju se lako i jednostavno, no upitna je njihova trajnost. Čuvajte se dvoličnih i nepostojanih osoba koje jedno pričaju, a drugo rade. Ako vas netko zainteresira, promatrajte njegova djela.

Skloniji smo više vremena provoditi za mobitelom, računalom. Takav način života može nas isključiti iz stvarnosti i udaljiti od naših stvarnih potreba i kvalitetnijih životnih sadržaja.

Obratite pozornost na sve bitne, ali i naizgled beznačajne razgovore koje vodite, događaje koji se odvijaju u vašoj bliskoj okolini, na slučajne susrete ili poruke koje primate. Ono što će se odvijati kroz naredna nešto više od dva mjeseca postat će značajno i ponovit će se u razdoblju od kraja listopada do 12. siječnja kada će Mars biti retrogradan.

Pročitaj  Pomrčina Sunca u Vagi – otvaramo oči i gledamo svoje odnose

Koje će područje u vašem životu najviše aktivirati, ovisi o njegovom smještaju u vašem osobnom horoskopu. Najviše blagodati priprema Vagama i Vodenjacima, a nešto više izazova Djevicama, Strijelcima i Ribama.

Image by Chen from Pixabay 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email