Mars u Jarcu – ostvarujem svoj cilj


Ulazak planeta koji simbolizira naše djelovanje, energiju, način na koji ostvarujemo naše planove, ulazi 24.1. u znak Jarca i ostat će u tom znaku do 6. ožujka.

Aktiviramo li našu unutarnju disciplinu i ustrajnost u realizaciji zacrtanih planova, izgledno je da ćemo doći do cilja. On nam omogućuje da upoznamo i osvijestimo našu unutarnju snagu i ne odustajemo kada nam je nešto bitno, bez obzira na sve prepreke na putu do cilja.

Moguće je da će ih biti jer će njegov utjecaj aktivirati neke teme koje su bile aktualne u siječnju 2020., kada je na snazi bio spoj Saturna i Plutona u znaku Jarca, kao i priče koje je na površinu iznijela retrogradna Venera od 19.12. do 29.1..

U prilici smo riješiti neke stare probleme, strahove i ograničenja zbog kojih ne ostvarujemo ono što želimo. On nam pokazuje koliko smo jaki i kako ne treba žuriti, već ići korak po korak i biti strpljiv u djelovanju.

Pročitaj  Uštap u Ribama – nešto se bliži kraju

Odgovornost, dosljednost i spremnost da se krećemo unatoč preprekama, vodi nas dalje nego što možemo zamisliti.  Ciljevi trebaju biti realni i ostvarivi i tada nema toga što s ovim Marsom ne možemo izgurati.

Ovaj tranzit može pokrenuti promjene na poslovnom planu, u odnosu s autoritetima i starijim osobama, ali nas učiti praktičnosti, disciplini i strpljenju koji nam omogućuju da ostvarimo zamišljeno.

Negativne teme ovog tranzita su: rigidnost, neprilagodljivost, problemi s kostima, zubima, koljenima, nepovjerenje i sumnjičavost, pesimizam, neosjetljivost za tuđe potrebe.

Sada je dobro (re)definirati i jasno postaviti svoje ciljeve, kao i propitati što za nas znači uspjeh.

U čemu smo dobri?

Jesmo li svjesni da smo lideri svog života ili još uvijek trebamo potvrdu autoriteta?

Stanimo iza sebe!

Ostvarimo ono što nam je bitno!

Pokrenimo nešto novo!

I krećimo se unatoč svima i svemu jer znamo i možemo…

Photo by Mika Baumeister on Unsplash

Objava Mars u Jarcu – ostvarujem svoj cilj pojavila se prvi puta na Julijana Oremović.

Pročitaj  Strasna zaljubljivanja ili Lavovske ljubaviVir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email