Mars u Škorpionu – iscjeljujem svoja ranjiva mjesta


U razdoblju od 30. listopada do 13. prosinca Mars se kreće prostorima Škorpiona i potiče nas da pogledamo ispod površine stvari. U sebe. U život koji smo stvorili i koji stvaramo.

Što je to naizgled oku nevidljivo, a tako snažno prisutno što me onemogućuje da budem sretnija, odmornija, zadovoljnija?

Ovaj Mars je intenzivan, opsesivan, beskompromisan, u svemu ide do kraja i ne popušta. Tijekom ovog tranzita možemo osjetiti ljubomoru, poriv za osvetom, te pojačati kontrolu jer mislimo da ćemo tako izbjeći problem.

No energija ovog planeta sada nam omogućuje da usmrtimo nešto, da odustanemo od onoga što tako često ponavljamo, a ne donosi nam ništa dobro. S njim čistimo energetsko smeće, sve one loše obrasce koji nas navode da sabotiramo sami sebe.

Imamo izbor – nastaviti po starom i žaliti se na sve oko sebe ili osvijestiti ono što uistinu želimo, imati jasan cilj i krenuti u ostvarenje.

Možemo li pobijediti sebe? Možemo li pobijediti, biti jači od onih dijelova sebe koji nam otežavaju život?

Živimo u vremenu kada je sve ubrzano. Vrlo brzo vidimo posljedice svojih djela. Postajemo svjesni koliko snaga misli utječe na ono što stvaramo i privlačimo. I zato iskoristite silnu energiju ovog planeta kako biste usmrtili sve ono što vam više ne treba. Izbacite toksični otpad iz svog života.

Pročitaj  Dometi čovječje intuicije su neslućeni I dokazuju važnost dijela naše psihe koji nam nije dostupan

Budimo osjećaj unutarnje moći i shvaćamo da je sve moguće kada znamo što hoćemo i predano na tome radimo.

Budući da ovaj planet budi seksualnu energiju, kvaliteta seksualnog života naći će se na dnevnom redu u partnerskim odnosima. Samci bi se mogli upustiti u vezu jakog seksualnog naboja, možda i s osobom koja je zauzeta.

Putujući kroz prostore Škorpiona stvarat će nekoliko značajnih aspekata:

*10. studenog Mars u kvadrat sa Saturnom donosi probleme, sukobe, možda i zdravstvene smetnje, primorani smo prihvatiti jedan gubitak kako bismo mogli krenuti dalje

*17 studenog Mars u opoziciji s Uranom izaziva nezgode, kvarove, možda i eksplozije. Mogući su ljubavni prekidi ili financijski izazovi.

*30. studenog Mars u trigonu s Neptunom daje nam vjeru, viziju bolje budućnosti, pomoć i podršku okoline. Motivirani smo i zagledani u rješenja.

*11. prosinca Mars sekstil Pluton budi ogromnu snagu, izdržljivost, strast. Odličan dan za nove pothvate.

*9. prosinca Mars kvadrat Jupiter upozorava na štetnost od pretjerivanja, kockanja sa sudbinom, rizičnih investicija.

‘Iskušenje je dio života. Nitko nije imun bez obzira na dob. Jer iskušenje postoji gdje god je moguće birati, ne samo između dobra i zla, nego i između višeg i manje vrijednog dobra.’

Ernest T. Thompson

Pročitaj  Četvrtak, 31.10. - odgovori su u nama

Photo by Julia Arte on Unsplash

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email