Mars u Vagi – bi ili ne bi?

Mars u Vagi – bi ili ne bi?


Mars od 4. listopada dobiva značajke Vage i tako će biti sve do 19. studenog. Ovo nije najbolja pozicija za planet koji je zadužen za aktivnost, inicijativu, za našu pokretačku energiju.

Umjesto da se izravno kreće prema cilju i ostvaruje započeto, ovaj Mars bi mogao upadati u dileme. Odgađa aktivnost, važe između dvije opcije njemu jednako dobre, a potom ima dojam ako izabere jednu da je nešto propustio ili izgubio. Zato dugo odvaguje, često odustaje od obje opcije i propušta neke prilike.

Vaga je u astrologiji zadužena za odnose s drugima, kako bračne, ljubavne, tako i za poslovna partnerstva. Stoga će ta područja u narednih više od mjesec dana biti jako aktivna i prepuna promjena. Od novih početaka, do svađa i razilaženja, sve ovisi o tome kako je on položen i aspektiran u vašoj natalnoj karti.

Proturječnost ovog položaja je u tome što je Mars simbol rata i borbenosti, a sada će se kretati znakom koji se zalaže za mir i kompromise. Riječ je o miroljubivom ratniku, ali sve dok ne izgubi strpljenje. Tada postaje vrlo nezgodan i više se koristi pasivnom agresijom, nego direktnim napadom.

Pročitaj  Jesu li geni sudbina ili je moguće zaustaviti njihovu aktivaciju koja je fatalna?

Pitanja vezana uz pravdu, pravne postupke, ljepotu, veze, brak i bračnog partnera bit će dominantne.

Šarmiranje, zavođenje, dijelom i romantični porivi obojat će naše odnose s osobama suprotnog spola. Novi počeci odvijat će se nešto sporije, ali sve bi mogla ubrzati jaka strast, postojanje fizičke privlačnosti.

U svojim aktivnostima i odlukama češće uzimamo u obzir kako će na to reagirati drugi ljudi. Više činimo zbog drugih i u ime odnosa jer imamo dojam da ćemo i mi na taj način biti zadovoljeni. Treba nam publika i potvrda drugih, inače imamo dojam da su naša djela ostala nezamijećena.

I tijekom ovog tranzita potrebno je više strpljenja i prema sebi i prema drugima. Ako očekujete od drugih da budu izravniji u svojim postupcima i da pokažu što žele, mogli biste se razočarati. Možda će se druga strana boriti s nekom odlukom i nesposobnosti da ju donese.

I suočite li se u ovom razdoblju s problemima u jednom odnosu, tražite miroljubiva rješenja. Ali ih, tražite, nemojte se ponašati kao da oni ne postoje. Ono što se sada ne riješi moglo bi buknuti, eksplodirati nakon što Mars uđe u znak Škorpiona, od 19. studenog.

Pročitaj  Četvrtak, 31.10. - odgovori su u nama

 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email