Mars/Uran – skriveno izlazi na svjetlo dana


U narednim danima, 19. i 20. siječnja Mars i Uran sastaju se na 6′ Bika. Ovaj planetarni spoj je eksplozivan, ekscentričan i nepredvidiv.

Nalikuje na munju koja propara tamno nebo, a potom slijedi grmljavina.

Upalit će se svjetlo, doći će do iznenadne spoznaje, otkrića, a to vodi u promjene koje je teško zaustaviti.

Skloni smo naglim reakcijama, nesmotreni smo, kao da ne možemo protiv sebe jer nas nešto tjera da učinimo baš ono što smo naumili. A kontrola je sada više nego potrebna. Odgodite reakcije osobito ako osjetite nemir, ljutnju, bilo koju drugu jaku emociju. Promislite, zapitajte se je li to što ću sada učiniti za moje dobro?

Javlja se snažan poziv da se separiramo i odvojimo od svega što nas sputava i vezuje lancima. To mogu biti i unutarnja stanja, ali i vanjske okolnosti. Revolucija na djelu.

Sve će biti popraćeno jakim uzbuđenjem, nemirom. Može se pojaviti i želja za avanturom seksualnog tipa. No kad udovoljite nagonima, moguće je da poslije pomislite – što mi je to trebalo?

Pročitaj  Kako se formira ljubav? Pogled kroz Junga i jyotish

Ovo je aspekt neobičnog i neuobičajenog iskustva, možda pomalo ekscentričnog i nastranog, u svakom slučaju izlazi izvan svih kalupa i očekivanja. Zadovoljstvo se često nalazi u nekoj drami, podizanju tenzija, no pazite da vas to ne iscrpi.

Iskoristite ovu energiju kako biste spoznali, shvatili, upotrijebili neka originalna i kreativna rješenja, pomaknuli se s mjesta, donijeli odluke koje vas vode prema naprijed, u bolje, ali sve što činite neka bude na promišljen način kojim radite u ime sebe, a ne protiv sebe.

Čuvajte se riskantnih ljubavnih i financijskih odluka, vode prema gubitku. Pripazite na vrat, grlo, koljena, glasnice, štitnjaču.

Pandorina kutija će se otvoriti i sigurno je da sve što će izaći na svjetlo dana ima smisao i svrhu.

Vir link

Pročitaj  Mlađak u Vodenjaku – imam viziju sretnije i bolje budućnosti
Zovem se Julijana Oremović, živim u Zagrebu, astrologijom se bavim skoro 3 desetljeća.
No Tab Selected
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email