MEDITACIJA ZA PORTAL 12 : 12 Iako sam već ranije dala uzorak meditacije za sva…

MEDITACIJA ZA PORTAL 12 : 12
Iako sam već ranije dala uzorak meditacije za svaki portal, zbog velikog broja ljudi koji su opet tražili da to postavim, evo dajem to i na profilu i na Utočištu.
1. Sjedite u udoban položaj, pustite neku relaksirajuću muziku, namjestite se tako da vam ništa ne smeta i započnite sa dubokim udisajima i izdisajima. Pustite da sve vaše brige i misli odu od vas tako što ćete nastaviti duboko disati i posmatrati svoj dah. Kad osjetite da ste dovoljno opušteni, zatvorite oči i pogled ispod spuštenih kapaka, blago usmjerite ka gore, (ka 6. čakri).
2. Potom, povežite se sa svojim Višim Sopstvom (Višim Ja) i svojom Ja Jesam Prisutnošću, i pozovite ih da vas vode kroz ovu meditaciju onako kako je za vaše Najveće Dobro. Izrazite namjeru da dobijete maksimum od povezivanja sa otvorenim portalom 12: 12 i potom pustite da energija povezivanja sa portalom teče.
NAPOMENA: Ako želite, povežite se sa duhovnim autoritetom koji je vama blizak. Ja se već dugo vremena povezujem isključivo sa svojim Višim Ja, svojim Ja Jesam Prisustvom ine pozivam anđele, arhanđele, uzašle majstore i druge da budu sa mnom. To je zato što smo u sveopštem miješanju Tamne strane prečesto imali "na vezi" lažne anđele, arhanđele i Uzašle Majstore. Potrebno je iskustvo da bi se razlučili lažni od pravih.
Duža verzija (za iskusnije)
3. Dobro je prije početka povezivanja s portalom prvo se povezati sa srcem Majke Zemlje /tj. Gaje/, tako što ćemo iz srčane čakre pružiti ka dole jednu svjetlosnu zraku kojom ćemo poslati svoju Ljubav Majci Zemlji. Potom ćemo po toj istoj zraci odozdo od srca Gaje primiti ljubav nazad, do svoje srčane čakre.
4. Nakon toga, usmjerimo jednu zraku iz srčane čakre ka gore, ka Centralnom Duhovnom Suncu naše galaksije i isto tako pošaljimo osjećaj Ljubavi. Poslije nekog vremena, pustimo da osjetimo kako nam se po toj istoj zraci iz Centralnog Duhovnog Sunca vraća ta ista ljubav ustostručena. Primimo je u svoju srčanu čakru. Tek tada bi bilo ispravno započeti meditaciju.
5. Nastavljamo sa namjerom:
"Sada se otvaram energijama portala 12:12" .Potom vidite svjetlosnu zraku kako ide iz vaše 7.čakre ka portalu. Tražim od mojih vodiča (tj. od mog Višeg Ja i mog Ja Jesam Prisustva) da mi pomognu da se u mojoj DNK otključaju svjetlosni kodovi, ćelijska memorija i uspavane sposobnosti. Tražim da se očisti moja karma.
Neka energija Milosti, Ljubavi i Svjetlosti koja dolazi iz portala pokrene najbolje u meni, otkloni ono najslabije i time potakne podizanje moje vlastite vibracije. Neka me ove moćne energije potpuno očiste od svih blokada i svega što nije Ljubav u meni.
Poslije postavljanja ovih namjera, ako želite, možete postaviti i namjere za ostvarenje nekih konkretnih ciljeva, tj. sve ono što već vježbate da manifestirate prema Zakonu privlačenja. Na kraju, – zahvaljujem svojim vodičima i svim duhovnim bićima sa viših duhovnih ravni koja mi sada pomažu da ostvarim svoje namjere.
I tako jest, tako jest, tako jest!
Amin ili Namaste, šta god vam već paše!
Nadam se da je ovo dovoljno i za instrukcije i za popratna objašnjenja ove meditacije. Ovaj uzorak meditacije možete upotrebljavati i za druge važne "datume" ali i u svakodnevnoj meditaciji, samo što onda izostavimo dio koji se odnosi na portal 12:12.

Pročitaj  KROZ HAOS DO SVJETLA I MIRA Svaka vremenska linija ima svoju predviđenu putanju...
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  Dok čekamo ... Ne znam zašto ali zadnjih par dana mi stalno odzvanjaju one Bash...
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email