Merkurovi zapleti – nešto se neočekivano pokazuje i otkriva


U narednim danima, s naglaskom na 24. i 25. ožujak, Merkur u Ribama ući će u napeti aspekt s Marsom i Mjesečevim čvorovima u Blizancima.

U narednim danima budite osobito oprezni u komunikaciji, kretanju, poštivanju dogovora. Imate li neki problem ili napetu situaciju, ne pogoršavajte okolnosti inzistiranjem na razgovoru ako stvari zapinju ili vode u konflikt. Radije pričekajte par dana da se okolnosti slegnu.

Što vas muči, što vam ne da mira, zašto ste ljuti, nemirni, nagli i brzopleti? Jeste li skloni povrijediti riječima? Tko vas živcira? Koji dio u vama samima nije na miru s onim što se događa?

Tko ili što podiže vašu ljutnju i jeste li ljuti baš na tu osobu ili je ona samo kolateralna žrtva nekih nesporazuma iz prošlosti?

Vi želite drukčije, druga strana ne dijeli vaše mišljenje. Je li nužno da upravo u tom trenutku postignete dogovor? Možete li biti strpljivi i pričekati da se bura unutar vas smiri te da s nekoliko dana odmaka kvalitetnije iskomunicirate ono što vam je na umu?

Možda će vas netko okriviti, naglo napustiti razgovor ili vas iznervirati svojim ponašanjem. Um je trenutno vrlo osjetljiv i reagira i na najmanju provokaciju.

Otkrivate jednu tajnu, dolazite u posjed informacije. Samo polako. Ne žurite s odlukom.

Pročitaj  Merkur u Ribama – kad tišina govori više od riječi

Budite oprezniji u prometu, u rukovanju s oštrim predmetima. Pazite da nešto ne oštetite. Um ‘radi’ jedno, a ruke drugo. Ne donosite nagle odluke, ne prosuđujte olako. Pustite neka vam okolnosti pokažu što je stvarno.

Samo dan poslije, 25. ožujka, Merkur ulazi u ‘konflikt’ s južnim i sjevernim Mjesečevim čvorom u Blizancima. Previše razmišljanja, duge analize koji dolaze iz našeg uma, sprečavaju nas da vidimo ono što je najbolje za nas. Ovo je onaj trenutak kada nešto trebamo shvatiti, možda i izgubiti da bi nam sutra bilo bolje. Ako ste zapeli i ne znate što činiti, zapitajte se što je najbolje za mene, kako može bolje od ovoga i pustite.

Samo pustite, izađite iz uma, spustite pažnju u svoje srce i tijelo.

Dogodi li vam se nešto neobično što nećete znati protumačiti, zapitajte se koji je smisao ovoga i zašto je to dobro za mene, što iz toga mogu naučiti?

Imate priliku vidjeti što blokira vaš rast i razvoj.

Budite promatrač.

Budite svjesni promatrač.

Ne reagirajte na prvu.

Zaustavite negativan tijek misli. Pokušajte se odvojiti od misli koje vas sabotiraju, ne dajte im da vas preuzmu. Umirite se, zatvorite oči, dišite duboko ili naprosto recite samima sebi – o tome ću misliti poslije.

Pročitaj  Čudesne moćI životinja – mačak čarobnjak

Zanimljivih par dana je pred nama. A koliko i što ćemo iz njih izvući za sebe, ovisit će o nama.

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email