Mlađak u Biku – što osnažuje vas osjećaj sigurnosti?

Mlađak u Biku – što osnažuje vas osjećaj sigurnosti?


Jupiter je krenuo znakom Bika, a sada nas očekuje i mladi Mjesec u istom znaku koji će se odviti 19. svibnja u 16 sati i 53 minute.

Ova lunacija podiže dosta snažne energije i najavljuje jedan preokret, moguće i završetak. Dok se Sunce i Mjesec spajaju na 28′ Bika, Mars se pozicionira na zadnjem stupnju Raka, nasuprot je Pluton u Vodenjaku, a u ovu intenzivnu priču upliću se Jupiter, Mjesečevi čvorovi, djelomice i Merkur u Biku.

Kao da nešto ključa ispod površine i spremno je izletjeti van mimo naše kontrole. Možda vas netko naljuti, možda shvatite nešto što vam je promicalo.

Gotovo je nemoguće zaustaviti taj protok energije koja je prilično silovita. I što se mi više trudimo uspostaviti kontrolu, shvaćamo da uzaludno trošimo energiju.

Nismo posve sigurni u kojem smjeru djelovati, pa u želji da nešto učinimo pod hitno, možemo pogriješiti. Isto tako, potrebno je i više opreza u komunikaciji. Izleti nam nešto što nismo htjeli reći, ali poslije je kasno.

Budući da se u sve upliću i Mjesečevi čvorovi, kao da se odvija tenzija između prošlosti i budućnosti, između starog i novog. Na djelu je i karma – kako siješ, tako ćeš i žeti. Možda moramo proći kroz jedno iskustvo kao bismo pročistili put pred sobom. Stari dugovi se trebaju naplatiti.

Pročitaj  Nikada ne pitajte ljude što o nečemu misle već što znaju

Ako malo izađemo izvan ovih tenzičnih aspekata koji pozivaju na promišljeno djelovanje i izbjegavanje sukoba, Mladi Mjesec u Biku nas uči kako da kvalitetnije vrednujemo sebe i sve svoje. Potiče nas da sredimo financijska pitanja. Sve što je vezano uz hranu, osjećaj sigurnosti, novac, vlasništvo i imovinu, u narednim će tjednima biti mjesto promjena.

Venera kao vladar ovog Mlađaka nalazi se u Raku i smiruje ovu intenzivnu kozmičku priču te nas usmjerava da ono što nam treba pronađemo na mjestu gdje se osjećamo mirno i s ljudima s kojima se osjećamo sigurno.

I bude li slučajno nešto eskaliralo u vašem životu, tu je da se pročisti, izađe, pokaže se, a potom i napokon okonča i raspetlja. Zato takve situacije doživite kao priliku. Ne jurišajte odmah prema rješenjima, osobito ako ste uznemireni. Dišite, umirite um, osjetite svoje tijelo. Potom bi mogli doći pravi odgovori.

Pročitaj  22.10.2022. - velika prekretnica na polju ljubavi i odnosa

 

Photo by Pixabay

 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email