Mlađak u Blizancima – riječi zavode, no jesu li iskrene?


Mladi Mjesec u Blizancima, u petak 22. svibnja, u 19 sati i 39 minuta donosi nova saznanja, susrete i informacije.

Mlađak je često simbol kraja, završetka jednog ciklusa i početak novog poglavlja.

Ispisujemo novu stranicu u romanu svog života.

Bliski kontakt Merkura i Venere nam u tome pomaže. U prilici smo artikulirati svoje misli i osjećaje. Izgovoriti, napisati, izraziti. U sve je upleten Neptun koji tu razigranu i veselu priču može obojati zbunjenošću, podvojenošću, ali i zanosom koji nas udaljuje od stvarnosti.

Primjerice, netko vam se sviđa, dogodi se susret, uviđate da lako razgovarate, povezujete se, odlazite s te kave puni nade. U mislima vrtite buduće scenarije koji vode prema daljnjem povezivanju, no polako.

Možda postoji nešto ispod površine što ne vidite ili ne želite vidjeti.

Vežete se uz riječi i obećanja koji nose posebnu sortu slatkoće, no pitanje je jesu li istinite?

Obratite pozornost na govor tijela, na oči. Govori li vam druga strana ono što želite čuti ili ono što jest?

Čuvajte se tajni, manipulacija, neiskrenosti, zavaravanja i samozavaravanja. Nešto će biti nejasno, skriveno i nedorečeno. Ponekad je teže kretati se kroz maglu, no budite strpljivi.

Pročitaj  Jupiter/Pluton – imaj hrabrosti za velike odluke

Osjećate li stid, krivnju, želite li spasiti nekog, tužni ste jer vaša očekivanja nisu ispunjena? Obratite pozornost na sve što osjećate ne samo u vrijeme ovog Mlađaka, nego i u idućih nešto manje od mjesec dana koliko je on na snazi.

Venera je retrogradna, dakle dobro je pričekati s važnim ljubavnim odlukama. Dobro je očistiti prošlost da biste mogli krenuti dalje, otpustiti, oprostiti, shvatiti.

Lako je moguće da vam se u život vrati osoba koju ste ‘ostavili’ u prošlosti, a s kojom niste dovršili ‘posao’, podmirili račune.

I nemojte bježati i okretati glavu od onoga što vidite i čujete. Čitajte između redaka. Suočavanje je bitno jer će vas poštedjeti zabluda.

Obratite više pozornosti na ono što vam se događa i što vam dolazi kroz komunikaciju, medije, putovanja, odnose s rođacima, u prometu, susjedstvu i kroz učenje i obrazovne institucije.

Sunce i Mjesec na 2′ stupnju Blizanaca podržat će Saturn. Sjajan aspekt za izgradnju novih temelja, za ostvarenje dugoročnih ideja i planova. Saturn daje mudrost i strpljenje koji nedostaju prethodnim utjecajima. Podrška može doći od starijih ili iskusnijih osoba.

I koliko god nas vanjske okolnosti zbunjivale jer sada možda ne možemo doći do odgovora kojeg tražimo, oslonite se na ono što osjećate u sebi. Na svoju unutarnju mudrost, na unutarnji glas koji je izvan vašeg uma, a koji vam daje signale i smjernice što je dobro, a što nije dobro za vas.

Pročitaj  Korona mijenja svijet - Julijana Oremović

Image by Ponciano from Pixabay

 

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email