Mlađak u Lavu – samo srcem vidiš istinu

Mlađak u Lavu – samo srcem vidiš istinu


Srce se budi. Iscjeljuje se od starih boli i ozljeda. Osjećamo jak unutarnji poriv da unaprijedimo i poboljšamo odnos prema onome što zaista volimo, odnos sa sobom i svojim srcem. A na to nas potiče Mladi Mjesec na 5′ Lava koji se odvija 28. srpnja u 8 sati i 55 minuta.

Povezujemo se s energijom ljubavi i ako u tome uspijemo osjećamo se živima i ispunjenima. Svoji smo, prihvaćamo sve svoje i ne tražimo potvrdu izvana. Izgovaramo sebe i svoju istinu  i shvaćamo da je to jedini put do unutarnjeg mira i zadovoljstva.

Siđite iz uma u srce. Umirite misli. Osjetite. Što vam srce govori? Kuda vas želi povesti? Umirite um. I znat ćete. Iz srca.

U tome nam može pomoći i Jupiter u Ovnu koji dijeli svoje blagoslove s ovim mladim Mjesecom. Navire optimizam, dolaze nove mogućnosti, u prilici smo živjeti ono što je zaista naše, a potom nam u život i dolaze prilike koje skraćuju i olakšavaju put do cilja.

Ukoliko postoje neriješena pitanja koja vučemo za sobom i umorni smo od svega, T kvadrat između Saturna u Vodenjaku, Marsa, Urana i sjevernog čvora u Biku, te Merkura u Lavu, a koji će popratiti ovaj Mlađak, podiže prašinu. S jedne strane postoji svijest o tome da se trebamo pokrenuti, maknuti s ustajalog i lošeg mjesta, no istovremeno pružamo i otpor promjenama. Jasno možemo primijetiti unutarnje dijelove nas koji se bore za prevlast.I opet dolazimo do srca i pitanja – što je u ovom trenutku najbolje za mene?

Pročitaj  Uštap u Jarcu - ucrtavamo novi put na mapi života

Osvijestite svoja dosadašnja postignuća. Zahvalite sebi, životu, Svemiru.

Okončajte nešto. Podvucite crtu iza onog što je bilo.

Postavite novi cilj.

Odmaknite se od ljudi i okolnosti koji vas vuku na dno kao sidro.

Izgovorite što vam je na umu, što mirnije i bez nepotrebne drame.

I pripremite se na nepredviđene okolnosti jer bi nešto moglo uzdrmati jedno područje vašeg života. A upravo takvi zapleti mogu vam jasnije pokazati ono što vas baca u nedoumicu. Stoga niti jedno iskustvo nije uzaludno ili nepotrebno, pa ni teško ako vas vodi prema rješenju.

Glavne teme ovog Mlađaka su ljubav, novac, egzistencija, imovina, samopoštovanje, odnos s djecom, odnos s prijateljima, unutarnje dijete.

Mislite srcem.

Osjećajte srcem.

Činite dobro sebi, a potom i drugima.

Photo by Giulia Bertelli on Unsplash

Pročitaj  Subota- Sazviježđe volje

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email