Mlađak u Ovnu – nešto novo se rađa

Mlađak u Ovnu – nešto novo se rađa


Mladi Mjesec u znaku vatrenog Ovna odvija se 21. ožujka u 18 sati i 23 minute i potiče nas da zauzmemo nove startne pozicije. Simbolično je smješten pri početku novog astrološkog ciklusa koji započinje 20. ožujka i s kojim polako zatvaramo vrata iza nekih starih iskustava i ucrtavamo novi put pred nama.

Budi se energija hrabrosti i odlučnosti, svjesnost da znamo i možemo, samo trebamo krenuti. Učiniti prvi korak, usuditi se. Pustiti kontrolu i pitanja koja započinju riječima – što ako…

Samo kreni, oslobodi se unutarnjih grčeva. Vrijeme je da skineš kaput pun starih tereta, gorčina, tuga i zamjeranja. Priroda se obnavlja i ponovno rađa, prati taj ciklus.

Vrijeme je da sebi dopustiš bolji život. A odnekud trebaš krenuti.

Kreni od sebe, od onoga što je tebi bitno. Motiviraj se, ohrabri i napravi korak prema naprijed. Osjeti zov pustolovine, uzbuđenje nepoznatog. Najavu onoga što se krije iza ugla i što želi ući u tvoj život. Otvori vrata…

Pročitaj  Mlađak u Vodenjaku – probudi se! Živi!

Ako se ovih dana pojave neki uznemirujući osjećaji, oni će biti samo pokazatelj na što sada trebate usmjeriti energiju i što trebate riješiti kako bi u bliskoj budućnosti bilo lakše.

I budite strpljivi, nemojte žuriti, lako je pogriješiti. Korak po korak.

Obratite više pažnje na komunikaciju s okolinom. Kako izgovarate ono što vam je bitno i zašto vam nešto ili netko podiže ljutnju?

Sada mogu doći neke važne informacije koje će nam olakšati da do 20. ožujka okončamo ono na čemu smo radili od listopada prošle godine.

I možemo više i bolje! Samo malo hrabrosti i napuštanja istih ruta koje nas vode prema istim, mizernim ishodima.

Promijeni nešto za svoju dobrobit.

Odluči.

I samo kreni…

 

Image by AKS from Pixabay

 

 

 

 

Vir link

Pročitaj  Venera/Pluton – između ljubavi i mržnje
Julijana Oremović
Zovem se Julijana Oremović, živim u Zagrebu, astrologijom se bavim skoro 3 desetljeća.
No Tab Selected
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email