Mlađak u Ovnu – usudi se, kreni i uživaj u iskustvu


Vrijeme ohrabrivanja, buđenja, novih inicijativa dolaze nam 12. travnja, u 3 sata i 30 minuta kroz mladi Mjesec u Ovnu. Nebeske konstelacije koje će ga popratiti usmjeravaju nas prema vlastitom životu, prema onom Ja koje traži biti pokazano, izraženo, prema potrebama koje dugo zanemarujemo i planovima čije ostvarenje odgađamo.

Sada nemamo pravo na izgovore. Nemamo luksuz reći ne mogu, teško je, nije moguće. Unatoč svim okolnostima u kojima se nalazimo, uvijek postoji izlaz, neko novo rješenje, novi put.

Pozvani smo da hrabro iskoračimo izvan poznatih mjesta.

Pozvani smo da se usudimo.

I nije važan ishod, važno je da smo krenuli, pokrenuli, probali.

Svaka aktivnost, donosi nam neki odgovor, informaciju. Sada je sve bolje od stajanja na mjestu.

Ovaj mladi Mjesec ima ‘dva’ čuvara. S jedne strane stoji Merkur – izgovori, uspostavi kontakt, napiši, pošalji poruku, obavijest, kreni na put. S druge strane je Venera s kojom tražimo povezanost, ljubav, podršku, osjećaj sebe kao osobe koja ima sve što joj je potrebno da bi pokrenula ostvarenje onoga što joj je bitno. Venera je u izazovnom aspektu s Plutonom u Jarcu što u odnosima može probuditi potrebu za kontrolom, javlja se ljubomora, iz straha činimo nešto protiv sebe. Poanta je prepustiti se i dopustiti si iskustvo.

Pročitaj  Mars/južni Mjesečev čvor – nešto ostavljamo u prošlosti

Sve ide brzo, ubrzano. Sad i odmah. Nestrpljivi smo. Komunikacija je jasna i direktna. Nema okolišanja.

Mars u Blizancima daje dodatnu energetsku injekciju ovoj nebeskoj priči. Pogledaj u svoju okolinu, poboljšaj komunikaciju s bliskim osobama, poveži se s bliskim rođacima. Putovanja, društvene mreže, neočekivani susreti i sastanci mogu donijeti nove prilike i korisne informacije. Sve što je vezano uz promet, kretanje i komunikaciju ima podršku Svemira.

Jupiter u Vodenjaku šalje nam nove blagoslove. Imamo viziju i jasnu namjeru. Oni koji se u narednim tjednima pokrenu i ostvare nešto što su dugo željeli ili planirali, imat će razloga za zadovoljstvo.

Zato nemoj čekati.

Kreni!

Vir link

Pročitaj  Četvrtak – Ardra oštro sazviježđe bez kojeg je teško vidjeti slojeve stvarnosti
Julijana Oremović
Zovem se Julijana Oremović, živim u Zagrebu, astrologijom se bavim skoro 3 desetljeća.
No Tab Selected
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email