Mlađak u Ribama – ono u što vjerujemo, to i živimo


U srijedu, 2. ožujka u 18 sati i 35 minuta očekuje nas mladi Mjesec na 12′ Riba. Energetski je silno intenzivan. Prate ga karizmatične astrološki aspekti koji bi nam u narednim tjednima mogli promijeniti okolnosti u našem životu.

Sunce i Mjesec u Ribama nalaze se u neposrednoj blizini Jupitera i u pozitivnom aspektu s Uranom. Nove prilike, iznenadna rješenja starih problema, dobrobiti koje dolaze kroz podršku drugih ljudi samo su neki scenariji ovih astralnih utjecaja. Iscjeljujemo rane iz prošlosti, osjećamo unutarnji poziv da se pomaknemo sa starih mjesta, shvaćamo da nije sve onako kako izgleda da jest te da postoji priča ispod onog što vidimo. Ovo je vrijeme u kojem više nego ikad trebamo slijediti intuiciju i svoj unutarnji glas. Vjerovati sebi. Ne svom strahu, već onom mudrom dijelu sebe.

Pozvani smo da ostvarimo svoje snove, pronađemo kreativna rješenja, povučemo se u tišinu i pokušamo osjetiti ono što uistinu jest. Istražujemo svoj unutarnji svijet. Shvaćamo kako je sve umreženo, u kojoj smo mjeri svi povezani i kako je malo toga slučajno.

Divni uvidi mogu doći kroz meditaciju, a važne poruke kroz san.

Imajte povjerenja u proces.

Ono što ne ide, pustite.

Usmjerite energiju na ono što se odvija i razvija.

Pročitaj  Četvrtak – Najveća moć je u mogućnosti komunikacije

Vjerujte u sebe.

Ono što vam drugi govore možda nije vaša priča.

Postavite namjeru. Vidite li ciljnu ravninu pred sobom?

Odvija se ono što je dobro za nas.

Sve ide kada smo izvan straha i sumnji. Odlazi ono što nije naše.

Aspekti koji će pratiti ovaj Mlađak su iznimni.

Smještaj Merkura i Saturna na 19′ Vodenjaka može uzrokovati teške i tjeskobne misli, osjećaj krivnje, perfekcionizam, povećanu odgovornost. No imamo mogućnost izbora. Hoćemo li se prepustiti mentalnom mraku ili vjeri u boljitak koja dolazi kroz utjecaj Jupitera. Naša uvjerenja kreiraju našu stvarnost.

Spoj Venera, Marsa i Plutona na 27′ Jarca duboko transformiraju naše odnose. Strast, manipulacija, zlostavljanje, toksična ljubav, ljubomora, opsesivnost, navezanost samo su neki utjecaji koji proizlaze iz ovog aspekta. Pod ovim utjecajem stvaraju se nove ljubavne priče, nezdravi odnosi prekidaju, no važno je da u svemu krenemo s pitanjem – je li ovo dobro za mene?

Širom otvorite oči i vjerujte i magiju života. Odmaknite se od svega što vas truje i uznemirava. Usmjerite energiju na ono što podupire vaš rast i što vas ispunjava.

S ovim Mlađakom završavamo privodimo kraju jedan ciklus i s mladim Mjesecom u Ovnu, 1. travnja, započinjemo novi.

Pročitaj  Sunce/ Saturn – gdje idem protiv sebe?

Neka vas ništa ne zaustavi u ostvarenju vaših snova!

Photo by Kristina Paukshtite from Pexels

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email