Mlađak u Škorpionu – od čega odustajem da bi mi bilo bolje?


U nedjelju, 15.11., u 6 sati i 8 minuta, dogodit će se mladi Mjesec na 23′ Škorpiona. Energetski vrlo snažan Mlađak jer je simbol dubinskih promjena, problem ‘vadimo s korijenom’ kako se više ne bi ponavljao.

Vrijeme je regeneracije, preobrazbe podsvjesnih uvjerenja i obrazaca ponašanja koji su u našem tijelu stvoriti blokade zbog kojih ne ostvarujemo svoje ciljeve i želje. Želimo, a ne ostvarujemo, dakle negdje sami sebe blokiramo.

Mars je 14.11. krenuo prema naprijed, dan poslije odvija se Mlađak u Škorpionu, u danima pred nama će se početi ubrzavati. Važno je znati što hoćemo i kuda dalje. Zato sjednite sa samima sobom na kavu i popričajte, onako iskreno i bez uvijanja.

Što hoću?

Zašto to hoću?

I dajem li samoj sebi dopuštenje da to i ostvarim?

Škorpionski mladi Mjesec osnažen je planetima u Jarcu, Jupiterom, Saturnom i Plutonom, što znači da imamo sve resurse koji su nam potrebni za ostvarenje. Pokrenemo li se, po putu će doći i podrška.

Teme ovog Mlađaka mogu biti i intimnost u odnosima, upravljanje zajedničkim resursima, novac drugih ljudi, kvaliteta seksualnog života.

Pročitaj  Pun Mjesec u Jarcu – vrijeme novih postignuća

Budući da će biti popraćen izazovnim utjecajima koje će stvarati Venera s Jupiterom, Plutonom i Saturnom, izgledno je da ćemo se trebati ozbiljnije pozabaviti svojim odnosima. Ključne riječi su ljubomora, kontrola, osjećaj izdaje ili krivnje, problemi sa seksom u odnosima, nepovjerenje…

Postoji li neki problem u odnosu koji pokušavate dugo riješiti, a to vam ne polazi za rukom, moguć je i kraj.

Izazovni aspekti pokazuju nam gdje je problem, a tamo gdje on postoji, prisutna je i velika prilika za rast. Stoga se nemojte bojati napustiti ono što više nije dobro za vas. Tamo negdje vani čeka vas nešto bolje.

Oslobodite se ovisnosti i navezanosti.

Otkrijte svoju moć.

Suočite se s onim što vas oslabljuje ili straši. Kad svoj strah pogledate u oči, shvatit ćete da i nije tako strašan kao što vam se čini.

Umiranje i kraj sastavni je dio životnog ciklusa. Nekad nešto mora otići da bismo stvorili bolji život. Ne bojte se separacije, kraja i odlaska. Riječ je o ponovnom rođenju, o evoluciji vaše Duše, ali i vašeg života.

Pročitaj  Mlađak u Vagi – vrijeme sudbinskih promjena u odnosima

Radite za sebe, a ne protiv sebe!

Fotografija: Julijana Oremović

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email