Mlađak u Strijelcu – usmjerite strijelu prema cilju

Mlađak u Strijelcu – usmjerite strijelu prema cilju


Pred nama je Mlađak koji nas poziva da u svoj život unesemo više avanture i životnosti. Odvija se na 20′ Strijelca 13. prosinca, 32 minute nakon ponoći. Vrlo brzo nakon toga u jutarnjim satima i Merkur kreće unatrag.

Pozvani smo na putovanje koje uključuje neku vrstu istraživanja. Možda u to ime isprobamo nešto novo i sasvim drukčije, kako bismo dobili tražene odgovore i potrebne informacije.

Ono što tražimo ide u svrhu boljeg razumijevanja situacije u kojoj smo se našli.

Što dalje?

Koju odluku donijeti?

Ne mogu više tapkati na mjestu. Želim ići prema naprijed.

Nešto možemo privesti kraju. Odlučiti da više ne ide po starom, a time i započeti jedan novi ciklus.

Postavljamo jasnije granice, imamo priliku zauzeti se za sebe.

Osim toga, otvara nam se i jedna nova prilika koja može uključivati putovanje, suradnju s inozemstvom ili obrazovanje. Neke od tema ovog Mlađaka mogu uključivati i pitanja vezana uz pravne institucije, partnerovu rodbinu, religiju, moral, vjeru, širenje životnih obzora…

Ovaj nas Mlađak uči neophodnosti osobnog razvoja, potiče nas da učimo i saznajemo što život jest, te koja je naša uloga ovdje i sada. Život se mijenja tek onda kada mi odlučimo poduzeti nešto, zaokrenuti u novom smjeru jer je stari put stranputica. Pod tim utjecajem možda nam u život uđe osoba koja će biti naš mentor ili će nam otvoriti neka vrata koja mi ne vidimo, a bitna su za nas.

Pročitaj  Dani pred nama – što je stvarno, a što iluzija?

No prije nego bilo gdje krenemo ili nešto odlučimo, dobro je zastati i zapitati se – je li ovo smisleno za mene?

Budući da je Mlađak pod utjecajem Neptuna, mogli bi zalutati, pretjerano se žrtvovati, čak i uzaludno, ‘uzgojiti’ fantaziju koja nije u skladu s realnošću, dakle pobjeći od stvarnosti.

Budući da se bližimo kraju godine, dobro je okrenuti se unatrag, osvijestiti što smo sve postigli, a potom jasnoće planirati iduću godinu i postaviti neke ciljeve za dalje s jasnom vizijom što želimo.

I na kraju ukratko, mogla bi se pojaviti nova ideja, prilika, neka zdravija vizija budućnosti, no do tamo ne možemo samo skočiti. Potrebno je putovati, riješiti još neke stvari kako bi bili spremniji za novi iskorak.

Pročitaj  Petak – Slušanje

 

Image by JB from Pixabay

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email