Mlađak u Strijelcu – uz iskrene namjere, optimizam i vjeru sve je moguće

Mlađak u Strijelcu – uz iskrene namjere, optimizam i vjeru sve je moguće


U srijedu, 23. studenoga u 23 sata i 57 minuta očekuje nas vatreni mladi Mjesec na 1° Strijelca. Odlučite što želite dalje. Usmjerite svoju strijelu prema cilju. Odapnite ju. Krenite.

Otvaraju se nove mogućnosti. Šire se horizonti. Rađa se nova nada. Ostvarenje započinje sa vjerom, vjerom da znamo i možemo.

Merkur i Venera u Strijelcu udruženi s ovim Mlađakom, pomažu nam da otkrijemo smisao, ‘vidimo’ svoju budućnost. Za početak budimo iskreni prema sebi, a potom i prema drugima. Izgovorimo ono što uistinu mislimo. Skinimo maske. Pogledajmo stvari kakve one uistinu jesu. Dokle god sebi prodajemo priču, dokle god tapkamo na mjestu, ne samo da nema kvalitetne promjene, već se osjećamo bezvoljno, umorno i nezadovoljno.

Zato iskoristite ovu energiju i usudite se. Riskirajte. Odvažite se na promjene i iskorake koji su bitni za vas. Nije strašno pogriješiti, puno je strašnije ne činiti ništa.

Tamo negdje vani čekaju nas nova iskustva, doživljaji koji našem životu daju svrhu i smisao. Dokad se uzaludno nadati, čekajući da se nešto dogodi? Budite vi motor koji generira promjene.

Pročitaj  Mars kreće prema naprijed – dosta je bilo čekanja i očekivanja!

Ovaj Mlađak nosi u sebi simbol slobode, onaj moment kada otpuštamo samonametnuta i otklanjamo vanjska ograničenja, postavljamo novu namjeru, određujemo novi cilj koji je iznad sumnje, iznad pitanja koje počinje riječima, što ako….

Dvojite li ili se ne usuđujete, pogledajte u svoja uvjerenja, u svoja očekivanja. Što pomislite i što osjećate kada razmišljate o onome što želite ostvariti? Ima li nešto što vas blokira?

U idućem razdoblju otvaraju se nove mogućnosti vezane uz daleka putovanja, kontakte sa strancima, obrazovanje, osobni razvoj, uz potragu za svojom istinom.

Bilo kakve manipulacije i laži sada se otkrivaju. Zato budite iskreni prema sebi i prema drugima.

Sada vidimo širu sliku. Neke vam okolnosti postaju jasnije i izvjesnije. Optimizam raste. Nove prilike nas pokreću s mjesta.

Krenite u avanturu. Živite život punim plućima, sa što manje repriza, a što više novih iskustava koje vas energiziraju, motiviraju i pomlađuju.

Pročitaj  Aktiviranje viših funkcija na ljudskom mozgu obećavajućI je put I za duhovni razvoj ali I za liječenje svih bolesti

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email