Mlađak u Vagi – veliko pospremanje na polju odnosa


U četvrtak, 16. listopada, u 21 sati i 32 minute na nebu se ukazuje mladi Mjesec. Astrološki je pozicioniran na 23 stupnju Vage, znaku koji predstavlja naše odnose s drugima.

Budući da je mladi Mjesec simbol kraja, završetka i zatvaranja jednog poglavlja, u narednim je tjednima dobro promotriti što se odvija na polju naših odnosa. Kako tu možemo neke okolnosti bolje shvatiti, okončati, poboljšati, možda i postaviti nove, zdravije temelje…

No da bi to bilo moguće od nečeg možda trebamo odustati, od neke ideje, uvjerenja, potrebe. Nekad sami sebe blokiramo u ostvarenju zacrtanih planova. Razlog tome može biti to što ne znamo točno što želimo (iako mislimo da znamo), ili je neko uvjerenje prejako (unutarnji grč) ili pak postoji strah kojeg nismo sami sebi spremni priznati.

Ovaj Mlađak odvija se pod vrlo napetim aspektima, nasuprot stoji retrogradni Mars u Ovnu, te Saturn i Pluton u Jarcu. Nešto se zaoštrava da bi se konačno razriješilo.

Strahovi izlaze na površinu.

Karma se odrađuje, kroz neke lekcije i iskustva je potrebno proći jer su bitni za naš rast.

Vladarica ovog Mlađaka je Venera koja se nalazi u Djevici nasuprot Neptuna. Iluzije i nerealna očekivanja. Žrtvovanje u ime ljubavi. Uloga spasitelja i žrtve. Potrebni su iskrenost i otvorenost da bi se prevladale prepreke. Shvaćanje da ne možemo promijeniti i spasiti druge, to je njihov zadatak. Naše je da sebi pomognemo. Naše je da budemo što bolja verzija sebe. Pomažimo, ali ne na vlastitu štetu.

Pročitaj  Vikend, 25. i 26.1. – ima nešto skriveno, pritajeno, lažno

Imajte vjere u dobrobit procesa koji će se odvijati. Podrška će doći od drugih. Manje brinite, više vjerujte.

Postavite svoje uvjete, granice. Granicama pokazujemo ljubav prema sebi, ali i prema drugima.

Osoba koja će vas najviše uznemiravati ili iritirati pokazuje vam neke dijelove vas samih.

Ako niste sigurni što činiti ii poduzeti, pričekajte da vam se stvari razjasne.

Nemojte sumnjati u sebe, u svoju vrijednost. Zaslužujete biti voljeni. Zaslužujete biti prihvaćeni.

Emocije će proključati. Budući da smo skloniji naglim i nepromišljenim potezima, dobro je biti svjestan da time često idemo protiv sebe.

Jedan odnos ili ugovor može se naći na testu, ispitivati njegova održivost i smislenost. Postavlja se pitanje povjerenja i neke probleme iz prošlosti sada treba do kraja raščistiti.

Važno je znati da svaka prepreka, svaki problem koji vam se pojavi na putu, vodi prema nekoj spoznaji, u konačnici i prema rješenju. Sve ovisi o nama stavljamo li fokus na rješenje ili problem.

Pročitaj  Karmički odnosi ili samorazvoj

Sretno!

Photo by Priscilla Du Preez on Unsplash

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email