Mlađak u Vodenjaku – imam viziju sretnije i bolje budućnosti


U četvrtak, 11. veljače u 20 sati i 6 minuta Sunce i Mjesec spojit će se na 23′ Vodenjaka i s energijom mladog Mjeseca pozvati nas da zauzmemo nove startne pozicije.

Mladi Mjesec simbol je završetka, okončanja jednog mini životnog ciklusa i otvaranje novog. On je sjeme, začetak, rođenje nečeg novog.

Mlađak u Vodenjaku briše sve sjene lažnog, prijetvornog, svega onoga što nam oduzima osjećaj slobode da budemo ono što jesmo. Zato pogledajte u sebe, u svoja uvjerenja, u svoje misi. Retrogradni Merkur vam omogućuje da reprogramirate svoje mentalno tijelo. Pogledajte i oko sebe, gdje se kompromitirate, gdje odustajete od sebe i poigravate se sa sobom, a ta igra često završi razbijenim koljenima i bolom u želucu.

Pronađite svoje ljude, one koji vas vide, oni koji vas podržavaju i motiviraju. Uključite se u grupni rad, grupnu podršku, u tim ljudi koji razmišljaju slično kao i vi i uz koje možete lakše i brže napredovati.

Budite svoji.

Budite originalni (što je lako kad imate sami sebe).

Budite slobodni i neovisni, udaljite se od svega što vas drži zavezanima za ogradu koja samo što se nije urušila.

Budite revolucionari koji unaprjeđuju svoj život na način da odlučno odustaju od svega neupotrebljivog i dotrajalog.

Dajte si i vremena da shvatite što biste željeli za sebe u budućnosti. Napravite okvirni plan, poigrajte se s novom idejom. Ako su vam umni obzori magloviti i niste sigurni kuda i kako, spustite se u svoje srce – ono zna!

Pročitaj  Venera kreće naprijed – sad znam što trebam

Zanimljivi aspekti prate ovaj Mlađak.

Venera se spaja s Jupiterom na 12′ stupnju Vodenjaka. Nakon što smo u proteklim danima imali suočavanje s nekim negativnim aspektima odnosa ili s ljubavnim iskustvima iz prošlosti, što za neke nije bilo jednostavno, sada imamo priliku za novi početak. Venera i Jupiter podržava nova poznanstva, ulazak u novi odnos, u sve ono što budi osjećaj radosti i zadovoljstva. Budi se nova nada, dolazi nova prilika…

Mars i Neptun jačaju viziju, kao i moć osobnog privlačenja. Možemo zavesti i biti zavedeni. Imamo snagu zamišljeno ‘spustiti’ u stvarnost. Ljubavna iskustva mogu biti vrlo senzualna, ali i romantična.

Saturn u izazovnom aspektu s Uranom stvara neke tenzije, dileme, kao da odvija borba između onoga što je bilo, ali još je još uvijek živo te prilike koje nas može odvesti dalje…

I ne dajte na sebe, ne dajte sebi da udarite na sebe, znajte da uvijek imate mogućnost izbora, a što vam daje osjećaj slobode. Čak i ako se pojavi osjećaj nemira, ograničenja ili sputanosti, ne djelujte na van, već krenite iznutra. Prvo porazgovarajte sa sobom, pa tek onda jasni sebi zakoračite u okolnosti koje želite promijeniti.

Uzmi papir i olovku. Napiši poruku sam sebi, što bi od srca poželio samome sebi. Kratko i jasno. Spremi papirić u neku kutijicu…

Uživajte u novim mogućnostima koje bi vam u narednim tjednima mogao omogućiti ovaj Mlađak. Gledajte na svijetlu stranu života. U svakom problemu nalazi se i jedna velika prilika. Prilika za promjenu nabolje.

Pročitaj  Snaga uma je najopasnija kada postane neprijatelj

Photo by Nguyễn Thanh Ngọc from Pexels

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email