Mlađak u Vodenjaku – imam viziju sretnije i bolje budućnosti


U četvrtak, 11. veljače u 20 sati i 6 minuta Sunce i Mjesec spojit će se na 23′ Vodenjaka i s energijom mladog Mjeseca pozvati nas da zauzmemo nove startne pozicije.

Mladi Mjesec simbol je završetka, okončanja jednog mini životnog ciklusa i otvaranje novog. On je sjeme, začetak, rođenje nečeg novog.

Mlađak u Vodenjaku briše sve sjene lažnog, prijetvornog, svega onoga što nam oduzima osjećaj slobode da budemo ono što jesmo. Zato pogledajte u sebe, u svoja uvjerenja, u svoje misi. Retrogradni Merkur vam omogućuje da reprogramirate svoje mentalno tijelo. Pogledajte i oko sebe, gdje se kompromitirate, gdje odustajete od sebe i poigravate se sa sobom, a ta igra često završi razbijenim koljenima i bolom u želucu.

Pronađite svoje ljude, one koji vas vide, oni koji vas podržavaju i motiviraju. Uključite se u grupni rad, grupnu podršku, u tim ljudi koji razmišljaju slično kao i vi i uz koje možete lakše i brže napredovati.

Budite svoji.

Budite originalni (što je lako kad imate sami sebe).

Budite slobodni i neovisni, udaljite se od svega što vas drži zavezanima za ogradu koja samo što se nije urušila.

Budite revolucionari koji unaprjeđuju svoj život na način da odlučno odustaju od svega neupotrebljivog i dotrajalog.

Dajte si i vremena da shvatite što biste željeli za sebe u budućnosti. Napravite okvirni plan, poigrajte se s novom idejom. Ako su vam umni obzori magloviti i niste sigurni kuda i kako, spustite se u svoje srce – ono zna!

Pročitaj  Još se uvijek čeka znanstveni dokaz za efikasnost kanabisa kod najtežih bolesti no dokaza za opasnost od rekreativne uporabe već ima dovoljno

Zanimljivi aspekti prate ovaj Mlađak.

Venera se spaja s Jupiterom na 12′ stupnju Vodenjaka. Nakon što smo u proteklim danima imali suočavanje s nekim negativnim aspektima odnosa ili s ljubavnim iskustvima iz prošlosti, što za neke nije bilo jednostavno, sada imamo priliku za novi početak. Venera i Jupiter podržava nova poznanstva, ulazak u novi odnos, u sve ono što budi osjećaj radosti i zadovoljstva. Budi se nova nada, dolazi nova prilika…

Mars i Neptun jačaju viziju, kao i moć osobnog privlačenja. Možemo zavesti i biti zavedeni. Imamo snagu zamišljeno ‘spustiti’ u stvarnost. Ljubavna iskustva mogu biti vrlo senzualna, ali i romantična.

Saturn u izazovnom aspektu s Uranom stvara neke tenzije, dileme, kao da odvija borba između onoga što je bilo, ali još je još uvijek živo te prilike koje nas može odvesti dalje…

I ne dajte na sebe, ne dajte sebi da udarite na sebe, znajte da uvijek imate mogućnost izbora, a što vam daje osjećaj slobode. Čak i ako se pojavi osjećaj nemira, ograničenja ili sputanosti, ne djelujte na van, već krenite iznutra. Prvo porazgovarajte sa sobom, pa tek onda jasni sebi zakoračite u okolnosti koje želite promijeniti.

Pročitaj  O Prometeju što nam govori njegova vatra u današenjem dobu?

Uzmi papir i olovku. Napiši poruku sam sebi, što bi od srca poželio samome sebi. Kratko i jasno. Spremi papirić u neku kutijicu…

Uživajte u novim mogućnostima koje bi vam u narednim tjednima mogao omogućiti ovaj Mlađak. Gledajte na svijetlu stranu života. U svakom problemu nalazi se i jedna velika prilika. Prilika za promjenu nabolje.

Photo by Nguyễn Thanh Ngọc from Pexels

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email