Mlađak u Vodenjaku – probudi se! Živi!


Energija ovog mladog Mjeseca koja će se oživotvoriti 1. veljače u 6 sati i 46 minuta na 12′ Vodenjaka ima simboliku nepredvidivog, neuobičajenog, munjevitog i buntovnog.

Izlazimo polako iz razdoblja preispitivanja. Svemir nam uručuje pozivnicu da se pokrenemo. Ako to dosad nije bilo moguće zbog nekih okolnosti, sada se sve mijenja. Ne ide po starome. Nismo i ne možemo više ostati na poznatom mjestu koje je stalan izvor problema i tjeskoba. Shvaćamo da nešto moramo promijeniti da bi nam bilo bolje, da bismo iza sebe ostavili teretne duhove prošlosti i počeli kreirati život u skladu s našim potrebama.

Uran u Biku s Mlađaom u Vodenjaku budi energiju novog početka i radi to na vrlo kreativan i domišljat način. Ono što mi ne možemo smisliti, Svemir može. Vozimo vijugavom cestom, punom zavoja, ne vidimo još jasno što dolazi, ali shvaćamo da idemo prema boljem životu. Samo trebamo proći ovu početnu neugodnu vožnju koja kao da testira našu spremnost i odlučnost.

Ne pomaknemo li se sami s mjesta, životne okolnosti će to odraditi umjesto nas.

Blizina Saturna pomaže nam da jasnije vidimo stvarnost, ograničenja, mogućnosti i da s tom jasnoćom otpustimo ono što nam više ne služi i dopustimo Uranu da nam pokaže što je sloboda. Sloboda od samonametnutih ograničenja, od loših uvjerenja, toksičnih navika, od svega onoga što nam govori – ne možeš ti to.

Pročitaj  Uštap u Jarcu uči nas kako ostvariti ono što trebamo

—-

Napusti ono što te guši.

Promijeni ono što ti ne da da se izraziš i živiš punim plućima.

Iscijeli se od rana prošlosti.

—-

Razbijamo stare i štetne obrasce, no nemojmo u naletu euforije ili ljutnje porušiti sve mostove. Korak po korak, s jasnom namjerom što želimo.

Vidimo gdje gajimo laže nade, iluzije, gdje stvaramo priču koju stvarnost ne potkrepljuje. Sve što je nerealno i ne može se dalje razvijati, odlazi, mijenja se i transformira za našu dobrobit.

Igrajte se.

Isprobavajte nove mogućnosti.

Pokrenite razgovor pitanjem.

Krenite polako ispunjavati svoje planove za budućnost, Merkur 4. veljače kreće prema naprijed pa će biti lakše.

Povežite se s ljudima koji vam mogu pomoći.

Pronađite svoj prostor slobode unutar sebe, ali i u vanjskom svijetu i usudite se.

Samo nemojte stajati tamo gdje vlada strah, gdje je bol, težina, tamo gdje nema sunca koje vam  osvjetljava put i pomaže da rastete…

Pročitaj  Online predavanje “Relacijska trauma -od preživljavanja do života” – Put promjene

Život je prekratak da bismo ga potrošili na ono što nas čini nesretnima.

Vir link

Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email