Muškarac ljubavnik | Vedski jyotish

Muškarac ljubavnik | Vedski jyotish


Muškarac ljubavnik

Ono što je malo znano, ono što žena i muškarac nose u psihi su ljubavnik ili ljubavnica. Arhetip ljubavnika u ženskoj psihi je jedna vrsta muškarca koja je ženi jako privlačna, ali taj arhetip se javlja i s muškarcem koji ženi daje sigurnost. Kada se žena zaljubi u ljubavnika, obično je to muškarac koji je u oblacima, nije toliko na zemlji, sklon je avanturama i avanturističkom životu. Obično se ovaj arhetip javlja ženi u životu kada nije sigurna kojeg bi muškarca odabrala na prvi pogled i razmišlja koji je bolji odabir. Onaj koji daje sigurnost koji ženu vuče prema zaštiti svoje djece ili ono nesigurno što misli da joj nosi ispunjenje srca. Ipak, ovdje psiha pokazuje svoje dvostruko lice, gdje pokušava ženi reći kako je izabrala sigurnost i život u kojem nije živjela život i iskusila njegove granice, dok ljubavnik utjelovljuje neostvarenu želju u obliku avanturističkog muškarca. Ako odabere avanturističkog muškarca, a živjela je siguran život, teško će se moći prepustiti nesigurnosti. Kroz njega ako proba takav život bez udobonosti i statusa gdje živi oni što jest. Naizgled je izvana lijepo dok u praksi iziskuje cijelog čovjeka. Zato je ljubav poziv ne toliko k sreći već prema tome da izdržimo. Ako odabere sigurnog partnera osjeća se kao u zlatnom kavezu.
U svakom slučaju arhetip ljubavnika postoji u ženskoj psihi da se odluči za vlastitu nezavisnost dok odluka za jednog i drugog ustvari je neki doživljaj bola  kako bi se probudio život i individualnost.

Pročitaj  Arhetip Boga u obliku državeAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email