NAJKRAĆI PUT Najkraći put do istinskog napretka u duhovnosti je da sjedneš seb…

NAJKRAĆI PUT

Najkraći put do istinskog napretka u duhovnosti je da sjedneš sebe pred sebe i suočiš se sa svojim najvećim strahom i potom sa svim onim što ne želiš vidjeti kod sebe. Ako imaš takvu hrabrost, ništa ti neće stajati na putu i ti ćeš napredovati svjetlosnom brzinom.
Naime, duhovnost nije za kukavice niti za ljude bez mu..a. Samo najhrabriji se upućuju u to najdublje i najopasnije unutarnje putovanje jer znaju da je sebe pobijediti najteže.

Zato, ako su vam dosadile silne tehnike, vježbe, afirmacije i sve drugo što radite, a vidite da nema baš puno napretka, ponavljam – idite “in medias res” i očistite svoje najveće blokade. Strah i neopraštanje su najčešće među njima.

Kad ispitate zašto se nečeg toliko bojite, tada ćete spoznati još jedno zrnce sebe i bit će vam jasniji vaši postupci. Na taj način idući put u istoj ili sličnoj situaciji više nećete osjećati strah nego ćete imati samo – razumijevanje i čak samilost prema osobama u toj situaciji.

Pročitaj  FREKVENCIJA JE SVE...Virus covid ima vibraciju od 5.5 hz i umire iznad 25.5 h...

A najveći benefit oslobađanja od našeg najvećeg straha jeste što ste time direktno podigli svoju vibraciju za nekoliko podioka. Strah nas najbrže vuče dole, a razumijevanje i ljubav prema sebi najbrže – prema gore!
Izaberite!
Zato, ako vam se ova tvrdnja dopala, brzo sjedite i zapišite na papir svoj najveći strah. I potom ga ne puštajte dok ga ne riješite.
Sretno!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  Conflict in Space sa prevodom
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email