NAKON INFORMACIJE SLIJEDI TRANSFORMACIJA Informacija je ključ. Nakon informacij…

NAKON INFORMACIJE SLIJEDI TRANSFORMACIJA

Informacija je ključ. Nakon informacije slijedi transformacija.
Šta se sad dešava u kolektivnom oblaku Svijesti?
Mnoštvo ljudi koje dosad nije imalo pojma o tome šta su dimenzije, Svjesnost, drugi svjetovi, vanzemaljske civilizacije, pomak u kome se sada nalazi Zemlja i mi skupa s njom, dobija informacije o tome i uglavnom su zbunjeni, drugi su uplašeni, a treći oduševljeni. Buđenje se dešava na svakom koraku.
Ono je neminovno. Zato, svi vi koji još uvijek odbijate da otvorite oči i skrivate se u svojim malim zonama udobnosti, upitajte se: zašto tako reagujete? Šta vas toliko plaši u svemu ovome?

Znajte jedno: Istina se ne može zaustaviti jednom kad krene izlaziti na svjetlo dana. Istina o tome tko smo uistinu, odakle smo došli, zašto smo ovdje i tko su oni koji su vladali nad nama sva ova stoljeća i cijele milenije.
A ovo doba je – doba Istine. Zato, svi vi koji ste još uvijek neodlučni i ne znate gdje biste dali sve ove nove informacije, budite hrabri i barem na kratko otvorite se za nove spoznaje i saznanja. Vjerujte mi, neće vam biti žao. Otkrit ćete jedan cijeli novi svijet za koji uopšte niste znali da postoji, shvatit ćete koliko je istina o tome tko ste i šta sve možete daleko ljepša od onog što ste dosad znali o sebi. Taj novi svijet uključuje toliko toga, a vi uzmite od njega onoliko koliko trenutno možete.
Naravno, procesuiranje velikog broja informacija izaziva neminovno reakcije kako u psihi i emocijama tako i u fizičkom tijelu. Zato se ne čudite što najednom imate neke kao nove bolesti, a do jučer ih niste imali. Shvatite, ne radi se o bolestima, već procesu buđenja i fizičkim reakcijama vašeg tijela na to isto Buđenje.
Jedino što se od vas traži u ovom trenutku je da se ne zatvarate za priliv novih informacija nego pustite ih da prođu kroz vas i sami odlučite šta će ostati, a šta ćete baciti. To je vaša odluka.

Pročitaj  RADOST JE NAŠA VJEČNA SUŠTINA Količina Radosti, koju osjetimo kad otvorimo još ...

Kako se približavaju novi kosmički portali, 11. 11. zatim 12. 12. te veliki solar flash 21. 12. ove godine, bit će još teže onima koji a priori odbijaju da se prilagode nadolazećim strujama Svjesnosti koje neumoljivo prodiru u svaku ćeliju našeg tijela i to svih nas na Zemlji, bez iznimke.

Zato, budite se mili moji, ne spavajte više, jer Nova stvarnost je tu i trebate nam Vi, novi, Probuđeni i Osviješteni.

Srećno vam ovo najznačajnije i najljepše Buđenje u životu!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
Pročitaj  Istinska duhovnost je okretanje osnovnim procesima u tijelu I psihi a ne njihovu negiranju u zamjenu za dogme
No Tab Selected
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email