NAKON INFORMACIJE SLIJEDI TRANSFORMACIJA Informacija je ključ. Nakon informacij…

NAKON INFORMACIJE SLIJEDI TRANSFORMACIJA

Informacija je ključ. Nakon informacije slijedi transformacija.
Šta se sad dešava u kolektivnom oblaku Svijesti?
Mnoštvo ljudi koje dosad nije imalo pojma o tome šta su dimenzije, Svjesnost, drugi svjetovi, vanzemaljske civilizacije, pomak u kome se sada nalazi Zemlja i mi skupa s njom, dobija informacije o tome i uglavnom su zbunjeni, drugi su uplašeni, a treći oduševljeni. Buđenje se dešava na svakom koraku.
Ono je neminovno. Zato, svi vi koji još uvijek odbijate da otvorite oči i skrivate se u svojim malim zonama udobnosti, upitajte se: zašto tako reagujete? Šta vas toliko plaši u svemu ovome?

Znajte jedno: Istina se ne može zaustaviti jednom kad krene izlaziti na svjetlo dana. Istina o tome tko smo uistinu, odakle smo došli, zašto smo ovdje i tko su oni koji su vladali nad nama sva ova stoljeća i cijele milenije.
A ovo doba je – doba Istine. Zato, svi vi koji ste još uvijek neodlučni i ne znate gdje biste dali sve ove nove informacije, budite hrabri i barem na kratko otvorite se za nove spoznaje i saznanja. Vjerujte mi, neće vam biti žao. Otkrit ćete jedan cijeli novi svijet za koji uopšte niste znali da postoji, shvatit ćete koliko je istina o tome tko ste i šta sve možete daleko ljepša od onog što ste dosad znali o sebi. Taj novi svijet uključuje toliko toga, a vi uzmite od njega onoliko koliko trenutno možete.
Naravno, procesuiranje velikog broja informacija izaziva neminovno reakcije kako u psihi i emocijama tako i u fizičkom tijelu. Zato se ne čudite što najednom imate neke kao nove bolesti, a do jučer ih niste imali. Shvatite, ne radi se o bolestima, već procesu buđenja i fizičkim reakcijama vašeg tijela na to isto Buđenje.
Jedino što se od vas traži u ovom trenutku je da se ne zatvarate za priliv novih informacija nego pustite ih da prođu kroz vas i sami odlučite šta će ostati, a šta ćete baciti. To je vaša odluka.

Pročitaj  Vi niste jedna kap u oceanu već ocean u jednoj kapi

Kako se približavaju novi kosmički portali, 11. 11. zatim 12. 12. te veliki solar flash 21. 12. ove godine, bit će još teže onima koji a priori odbijaju da se prilagode nadolazećim strujama Svjesnosti koje neumoljivo prodiru u svaku ćeliju našeg tijela i to svih nas na Zemlji, bez iznimke.

Zato, budite se mili moji, ne spavajte više, jer Nova stvarnost je tu i trebate nam Vi, novi, Probuđeni i Osviješteni.

Srećno vam ovo najznačajnije i najljepše Buđenje u životu!
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  Famozna Karma nije nikakva sudbina, usud, neizbježno stradanje, fatum nego - kri...
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email