Nažalost, tranzit Marsa je donio rat

Nažalost, tranzit Marsa je donio ratKako sam i najavljivao, susret Marsa, Saturna i Rahua donio je ono čega se ljudski rod ne srami. Loši tranziti pokazali su da je još puno potisnutih sadržaja u kolektivnoj psihi koji jedino na ovaj način mogu pronaći svoj put u stvarnost.
Rat je ljudima bliži jer u njemu su emocije jednostavne, u miru je potrebno razvijati složene emocije, za čovječanstvo pretežak zadatak.
Nekada je za ljude arhetip rata i smrti jedini način da spoznaju jer su na tom nivou postojanja. Indijska filozofija nas uči da živimo na prve dvije čakre koje su puko preživljavanje, dok je Freud osnovao svoju psihoterapiju na narcističkoj – analnoj fazi, negdje i sam nesvjestan da je prorokovao na kojoj razini čovjek obitava.
Upozoravao sam na ovaj tranzit kao i to da će se s pandemije problemi preseliti na sukobe i ekonomsku krizu, odnosno kako je Saturn u Jarcu najopasniji i kako nije gotovo njegovo loše djelovanje sve dok ne izađe iz svog znaka. Ljudi još uvijek ne shvaćaju prirodne zakone kao niti astrologiju jer nemaju svijest o postojanju psihe i svemira koji funkcioniraju kao jedno.
Nikola Žuvela
Jyotish savjetnik i terapeut

Pročitaj  Ljubav majstora EckhartaAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Postolar i vrag – što se skriva iza siromaštva?
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email