NE POSTOJI NIŠTA NA SVIJETU ČEGA BI SE TREBALI BOJATI Treći svjetski rat je duh…

NE POSTOJI NIŠTA NA SVIJETU ČEGA BI SE TREBALI BOJATI
Treći svjetski rat je duhovni rat.
Nikakvi projektili nisu potrebni.
Strah je jedino oružje.
Teritorija za koju se vodi ovaj rat je vaš um.
(Aurora Ray)
Budite svjesni samo jedne činjenice: NE POSTOJI NIŠTA NA SVIJETU ČEGA BI SE TREBALI BOJATI. Sve čega se sada bojite rezultat je vašeg dosadašnjeg načina razmišljanja i percepcije svijeta i svog života. Zato, PROMJENITE način razmišljanja, shvatite da je strah iluzija tako što ćete ga staviti pred sebe i dobro ga pogledati.
Ako je u pitanju strah od smrti – osvijestite činjenicu da smrt ne postoji. Vi ste ona Svijest koja prelazi dalje u novu inkarnaciju kad fizičko tijelo umre. I svega se sjećate i svega ste i dalje svjesni.
Ako je u pitanju strah od patnje i boli – upitajte se KO se boji, vaš ego ili vaša duša? Svaka patnja i bol koji dođu u vaš život dio su nacrta vaše duše i nijedan nije toliki da ga ne možete podnijeti. Sjetite se da ste ga vi sami, kao duša, isplanirali. I na kraju, za svaku patnju i bol kako fizičku tako i emociolnalnu postoji lijek.
Dala sam primjere mogućeg načina posmatranja svojih najvećih strahova, a vi dodajte sve ono što će prevagnuti na vagi osjećaja sigurnosti dok uklanjate ove strahove.
Što više nas pojedinačno ukloni svoje individualne strahove, to će manji oblak straha biti nad čovječanstvom. Svaki čovjek je važan! I zato ne odustajite već nastavite raditi na sebi, koliko god da vam je već dojadilo. Zapamtite, to je vaš način borbe za prevagu Svjetla nad Tamom i vaš najbolji doprinos pobjedi u ovom duhovnom ratu.

Pročitaj  DEŠAVANJA NA ANTARKTIKU- update: ZBOG POVEĆANIH FREKVENCIJA NA ZEMLJI, PRITVORE...
Jasna Luminus –
Utočište – Sanctuary

Utočište je mjesto za sve one koji tragaju za fizičkim, mentalnim,emocionalnim i duhovnim zdravljem. Radim energetske tretmane, intuitivnu dijagnostiku tijela i duše,kao i mjesto stanovanja koje takodjer čistim od negativnih upliva.
No Tab Selected
Pročitaj  UZ 6. GODIŠNJICU "UTOČIŠTA" Dragi posjetioci, stari i novi! Prvobitn...
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email