Nedjelja – Ekliptika danas ne daje povoljnosti

Nedjelja – Ekliptika danas ne daje povoljnostiJučerašnja i današnja ekliptika govori da odluke ne bi trebalo donositi. Jaka ljutnja i bijes bit će prisutni, kao i nervoza. Nije dobro započeti akcije, tako da ako imate što za obaviti, učinite sljedeći dan. Odmorite, okrenite se manjim radnjama, ne ulazite u konflikte i ne vodite teže razgovore.
 Podsvjesni obrasci ili samskare bit će vrlo jaki. Meditacija, razgovori o emocijama u kojima pokušavate shvatiti emocije i svoja ponašanja, bio bi dobar put. Najvažniji fokus je uvijek prema onome što dobivamo iz sebe, kako kroz snove, tako i odnose koje ostvarujemo u okolini. Ekliptike i ostale konstelacije izvlače samo ono što je duboko u nesvjesnom, kako u vama, tako i u kolektivu.Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

Pročitaj  Uštap u Vodenjaku – na kraju jednog puta…
O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Četvrtak – Slava, pobjeda krilatice su života i današnjeg sazviježđa
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email