Nedjelja – Kreativnost i strast

Nedjelja – Kreativnost i strastKreativci ovaj dan mogu iskoristiti za stvaranje, dok oni koji su u odnosu mogu iskoristiti dan za odnose, a strast koja je isto tako naglašena, potrebno ju je razumjeti. Evo dvije misli o strasti koje nam bolje dočaravaju njeno djelovanje. Ciceron kaže: “Ribe se love na udicu, a ljudi na užitak. Areta Louise Franklin smatra: “Postoje dvije strasti koje imaju snažan utjecaj na djelatnost ljudi. To su ljubav prema vlasti i ljubav prema novcu, kad se ujedine daju najžešće moguće efekte.”
 Odnosi  danas mogu biti na kušnji, odnosno mogu kristalizirati ono što smo duboko zakopali pa sada vidimo kao problem. Primjerice, osjećate da vam partner ne daje natrag ljubav, ali, s druge strane, ne vidite da ste na jednoj razini prekrižili partnera i da mu ne dajete šansu. Partner to može osjećati kao ne zainteresiranost. S druge strane i tako ovaj dan može reflektirati naša unutrašnja stanja koje mi onda poistovjećujemo s nesretnim okolnostima i kako nam nije život naklonjen. Potreba za strašću se onda može krivo reflektirati.  Ekstremi danas mogu biti naglašeni, pa budite umjereni.

Pročitaj  Postolar i vrag – što se skriva iza siromaštva?Autor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Pročitaj  Nedjelja – Usamljena zvijezda sjaja
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email