Nedjelja- Poslovnost na štetu odnosa

Nedjelja- Poslovnost na štetu odnosa


Nedjelja- Poslovnost na štetu odnosa

Danas se Mjesec nalazi u sazviježđu koje naglašava uspjeh, simbolički predstavlja bubanj i ples. Mjesec se nalazi u Jarcu što će dati veći naglasak na poslovnosti. Priroda ovog sazviježđa je  izvedena iz utjecaja osam predsjedavajućih božanstava: Apah (glazbena sposobnost, samopouzdanje), Druva ( naporan rad, pouzdanost i tvrdoglavost), Dhara (mudrost, milosrđe, razgovor), Anila (trgovački vještine, motivacija), Anala (energija, oštrina i loša narav), Pratyusha (sjaj, radost, nada i glazba), Prabhasa (dobra priroda, čistoća, težnje ) i Soma (osjetljivost, uglađenost, oprost, obmana). Zbog nekih spomenutih karakteristika smatra se da nije dobar dan za odnose s partnerom jer je previše usmjerena na uspjeh.
Dakle, Dhanishta je poznavatelj dobrog života, te ima širok spektar svojih osobnosti. Kao jedan od najvažnijih je prilagodljivost i fleksibilnost.

Pročitaj  Ponedjeljak – Praktičnost i poduhvati

Narudžba knjiga: nikola@vedski-jyotish.netAutor: Nikola Žuvela, jyotish savjetnik i terapeut

Vir članka

O jyotishu objavljujem mnoge članke. Od 2002. godine sam instruktor yoge, te podučavam tehnike meditacije. Također, vikendom održavam slijedeće radionice: Deprogramiranje odnosa, radionice o odnosima i samopouzdanju kao i individualna i grupna savjetovanja za one koji imaju poteškoća u braku ili vezi. Završio sam doktorski studij, smjer filozofija na temu filozofije i nesvjesnog.
No Tab Selected
Oznake:
Ostavite vaš komentar
Komentar
Ime
Email